18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ακτιβιστής υπέρ της Γάζας εκτοξεύει δεκάδες ποντίκια σε McDonald’s

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας ακτιβιστής  υπέρ της Παλαιστίνης άφησε ελεύθερα δεκάδες ποντίκια βαμμένα στα χρώματα της σημαίας της, κόκκινο, πράσινο, άσπρο και μαύρο χρώμα, σε ένα εστιατόριο McDonald’s στο Μπέρμιγχαμ, τρομοκρατώντας τους πελάτες.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν έναν άνδρα να κρατά πλαστές πινακίδες που έγραφαν «PAIISTN» και «Ελεύθερη Παλαιστίνη» καθώς έφτασε με το αυτοκίνητό του στο εστιατόριο Star City της αλυσίδας χθες.

Ο άνδρας, φορώντας μια παλαιστινιακή σημαία γύρω από το κεφάλι του, ανοίγει τη μπότα του αυτοκινήτου του και αρπάζει το τεράστιο κουτί με τρωκτικά, προτού μπει στο εστιατόριο γρήγορου φαγητού και πετάξει τα ποντίκια με παλαιστινιακή σημαία στο πάτωμα, καθώς δύο γυναίκες τρέχουν μακριά. με φρίκη.

Ο ακτιβιστής ακούγεται επανειλημμένα να φωνάζει «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» καθώς επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, προσθέτοντας αργότερα «Μποϊκοτάρετε το Ισραήλ» και «F*** Ισραήλ» προτού φύγει.

Στο τέλος του βίντεο, ο ακτιβιστής καλεί να μποϊκοτάρουν τα McDonald’s, τα Starbucks και τη Disney για φερόμενη υποστήριξη στο Ισραήλ.

Η McDonald’s επιβεβαίωσε χθες το βράδυ ότι «αριθμός ποντικών» αφέθηκαν ελεύθεροι μέσα στο εστιατόριο, το οποίο τώρα έχει «απολυμανθεί πλήρως» μετά την απομάκρυνση των πλασμάτων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό