23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ακούστε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυκλοφόρησε και επίσημα το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision με τίτλο «Zari».

Ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο, άκρως ανεβαστικό, χορευτικό και έτοιμο να ξεσηκώσει θεατές και τηλεθεατές του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης.

Η Μαρίνα Σάττι δήλωσε ότι επέλεξε το τραγούδι καθώς ήθελε να έχει κάτι από το ελληνικό ταπεραμέντο, με χορευτική διάθεση και που θα μπορεί να παρουσιαστεί εν τέλει στη σκηνή.

Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού

Απόψε το βράδυ, στις 21:00, ακριβώς, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μας καλωσόρισαν στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1, με τίτλο «Eurovision σε είδον», στην οποία παρουσιάστηκε το ελληνικό τραγούδι. Στο πλατό, μαζί με τους παρουσιαστές της βραδιάς, βρέθηκε και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος στο παρελθόν έχει «υπογράψει» την εικόνα πολλών συμμετοχών που ξεχώρισαν, τόσο για λογαριασμό της Ελλάδας, όσο και άλλων χωρών.

Σημαντική ήταν και η παρουσία των φετινών σχολιαστών του διαγωνισμού, Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, ετοίμασαν πολλές εκπλήξεις, ενώ την Τετάρτη το βράδυ κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την ερμηνεία τους σε μια πολύ… ιδιαίτερη διασκευή του εμβληματικού τραγουδιού «My Number One», που είχε ερμηνεύσει η Έλενα Παπαρίζου το 2005 χαρίζοντάς μας την πρώτη θέση. Οι δυο καλλιτέχνες, στάθηκαν μπροστά στην Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ερμήνευσαν το γνωστό κομμάτι με φωνή τενόρου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όσο για την Μαρίνα Σάττι, επέλεξε να δώσει μια μικρή γεύση στους θαυμαστές της, από όσα έχει ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κάποια backstage από τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ, γράφοντας στη λεζάντα: «Γειααα, song comes out 7/3, teasing teasing teasing!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό