26.8 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Ακούστε ήχο! Audi R8 Twin-turbo 925 ίππων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η βελτίωση οποιουδήποτε αυτοκινήτου, ειδικά ενός supercar, επηρεάζει πιθανώς την αξία του, για να μην αναφέρουμε ότι συχνά λόγω κακών επιλογών, μπορεί να καταστρέψει και τη δυναμική συμπεριφορά του.

Η Hennessey ισχυρίζεται ότι βρήκε την τέλεια ισορροπία μεταξύ της παροχής μεγαλύτερης ισχύος στη δεύτερη γενιά του Audi R8, χωρίς να επηρεάζει την οδηγική ικανότητα. Στην πραγματικότητα, η εταιρία έφτασε να δηλώνει ότι παρά τη μετατροπή σε twin-turbo, το γερμανικό μοντέλο συνεχίζει να κινείται ακριβώς όπως το εργοστασιακό, αλλά με το πρόσθετο ¨μουγκρητό”.

Ο ατμοσφαιρικός, 5.2-λίτρων, V10 κινητήρας, έχει δεχτεί νέα εσωτερικά και περιφερειακά, που αποτελούν μέρος του πακέτου HPE900. Χρησιμοποιήθηκαν διπλά τούρμπο, βαλβίδες εξαέρωσης, σύστημα εισαγωγής αέρα, downpipes από ανοξείδωτο χάλυβα, αντλία λαδιού, intercooler και άλλα, προσφέροντας απόδοση 925 ίππων στις 7.400 σ.α.λ.

Αυτό είναι περίπου 750 ίπποι στους τροχούς, σύμφωνα με τη Hennessey. Το γερμανικό supercar επιταχύνει από τα 0-96 km/h σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα. Με το κιτ HPE900, το R8 είναι αυτοκίνητο 10 δευτερολέπτων, καθώς το 400άρι διαρκεί μόνο 9,8 δευτερόλεπτα, με 233 km/h.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό