35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ακουστικά της Bowers & Wilkins σε συνεργασία με McLaren

Ειδήσεις Ελλάδα

Από το 2015 η Bowers & Wilkins είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των συστημάτων ήχου υψηλής απόδοσης που βρίσκονται στα supercars και hypercars της McLaren, και σήμερα η διάσημη βρετανική μάρκα premium ήχου παρουσίασε την McLaren Edition των νεότερων ασύρματων ακουστικών της, των Px8.

Τα Px8 McLaren Edition έρχονται για να εορταστεί η συνεργασία των δύο βρετανικών εταιριών και το λανσάρισμα της McLaren Artura. Η σχεδίαση τους τιμά τη συνεργασία με τη βρετανική εταιρία με έδρα το Woking, ενώ η ανάπτυξη των ακουστικών έχει γίνει στο Southwater, έδρα της ομάδας έρευνας και ανάπτυξης της Bowers & Wilkins από το 2019 και μόλις 30 μίλια (48 χλμ.) μακριά από τα γραφεία της McLaren.
Τα Px8 McLaren Edition διαθέτει γαλβανιζέ γκρι φινίρισμα και πορτοκαλί (παπάγια) λεπτομέρειες, τα χρώματα της McLaren. Διαθέτουν τα ολοκαίνουργια Carbon Cone ηχεία 40 χλστ., που προσφέρουν ασύρματη ποιότητα ήχου συνώνυμη με την Bowers & Wilkins. Αυτά είναι προσεκτικά τοποθετημένα μέσα σε κάθε ακουστικό για να εξασφαλίσουν μια σταθερή απόσταση σε σχέση με τα αυτιά του ακροατή, για να παράγουν μια καθηλωτική και υψηλής ακρίβειας ηχητική σκηνή.

Τα ακουστικά χρησιμοποιούν την ασύρματη τεχνολογία aptXTM Adaptive της Qualcomm και υποστηρίζουν συνδέσεις με USB-C και αναλογικό καλώδιο (jack) 3,5 mm, που περιλαμβάνονται στην ειδική θήκη μεταφοράς που συνοδεύει το προϊόν. Ακόμη, τα ακουστικά διαθέτουν ισχυρή ψηφιακή επεξεργασία σήματος (DSP) που αναπτύχθηκε από την Bowers & Wilkins για να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης 24 bit από κορυφαίες υπηρεσίες streaming.

Έξι μικρόφωνα υψηλής απόδοσης συνεργάζονται για να προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα ακύρωσης θορύβου: τα δύο μετρούν την έξοδο κάθε ηχείου, τα δύο αντιδρούν στον θόρυβο του περιβάλλοντος από τον έξω κόσμο και τα δύο παρέχουν εξαιρετική καθαρότητα φωνής με βελτιωμένη καταστολή θορύβου.
Τα Px8 McLaren Edition είναι διαθέσιμο από τις 7 Δεκεμβρίου με τιμή 799 ευρώ/699 λίρες Αγγλίας/799 δολάρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό