18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αιχμηρή προτροπή Κακλαμάνη:«Η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει ρότα ενόψει Ευρωεκλογών»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριτική για τη στάση που ακολουθεί η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματος άσκησε ο πρώην υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Attica. Συγκεκριμένα, στις δηλώσεις του στην εκπομπή Colpo Grosso εξέφρασε την προτροπή του η ΝΔ να αναδιοργανωθεί ενόψει ευρωεκλογών. «Πρέπει να αλλάξουμε ρότα ενόψει Ευρωεκλογών», είπε συγκεκριμένα.

«Κυρίως στην Βουλή αυτή την στιγμή κόμματα με μεγάλη ιστορική παράδοση είναι τρία η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ακόμα πολλά χρόνια να διανύσει για να πούμε ότι είναι ένα κόμμα με μεγάλη ιστορική παράδοση. Τα κόμματα αυτά κινούνται πάνω σε μία ιδεολογική βάση.  Η ΝΔ είναι το τέταρτο κόμμα που εκφράζει τη συγκεκριμένη ιδεολογία καθώς προηγήθηκε το λαϊκό κόμμα, ο Ελληνικός Συναγερμός και η ΕΡΕ.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο παραδοσιακός ψηφοφόρος όταν νιώσει όταν προσβάλλεται η ιστορία της παράταξής του και αγνοείται ο ίδιος αντιδρά, είτε πηγαίνοντας στην εναλλακτική λύση, αλλιώς μένει σπίτι του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό