16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/01) στο Gazzetta

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την «βόμβα» του Ζέλσον Μαρτίνς και κλείνει και τον Γκαμπριέλ Περέιρα, ο Παναθηναϊκός μιλάει με Μαρκάο, η ΑΕΚ τσεκάρει την αγορά και ο Άρη βρίσκεται στην επιστροφή του Φετφατζίδη.

Πρωτοχρονιάτικο μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς, κλείνει και Γκαμπριέλ Περέιρα

Sport Day: Το μπαμ της χρονιάς! Μποναμάς από Μαρινάκη, ο Πορτογάλος διεθνής ήταν μέχρι τώρα στη Μονακό, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Σπόρτινγκ Λισαβώνας. «Ντόπες» ηθικού από Τερίμ, που προσπαθεί να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες.

Live Sport: Βόμβα με Ζέλσον Μαρτίνς! Ρώτησε και Πόρτο για Κάρμο. «Συζητούν για Μαρκάο». Θλάση έπαθε ο Παλάσιος, χάνει Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Αγωνία για Βίντα στην «Ενωση». «Μπαμ» στο μπάσκετ με Μπράντον Νάιτ.

Φως των Σπορ: «Σφαίρα» στα άκρα. Ζέλσον Μαρτίνς έως το 2026. Πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός να κλείσει τον ταχύτατο εξτρέμ. Σουλούκος: «Ένα σκαλί πιο έτοιμος για τον τίτλο ο ΠΑΟΚ».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Πύραυλος Το πρώτο από τα τρία μπαμ. Πώς παρουσιάζει τον εαυτό του ο Ζέλσον. Ήρθε ο δαιμόνιος εξτρέμ. Κλείνει Γκαμπριέλ Περέιρα, βραζιλιάνο στόπερ που βγάζει μάτια φέτος. Τι γίνεται με Λέο Περέιρα, Κάρμο και Φελίπε. Κοντά και στον Όρτα.

Μιλάει με Μαρκάο ο Παναθηναϊκός, επιστρέφει στον Άρη ο Φετφατζίδης

Ώρα των Σπορ: Κοιτάει παντού και φουλ για νέο νταμπλ! Η ΑΕΚ ψάχνει στην μεταγραφική αγορά, κυρίως για αριστερό μπακ, αλλά περνάει από κόσκινο και κάθε καλή περίπτωση για τις υπόλοιπες θέσεις. Έκλεισε τον NBAer Μάρκους Νάιτ, θα αποκτήσει κι άλλον παίκτη η ΑΕΚ.

Metrosport: Come back! Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις για την επάνοδο του Φετφατζίδη στον Άρη. Το θέλουν και οι δύο πλευρές. Συνταγή τίτλων. Μπάμπα Ράχμαν: «Επρεπε να προστατευτώ». Ανάσα για τον ΠΑΟΚ η αυτοεξαίρεση του Γκανέζου από την εθνική του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό