18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και οι ευχές για τα γενέθλιά του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος σήμερα γίνεται 41 χρόνων και η σύζυγός του, Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια για τα γενέθλιά του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η ηθοποιός, έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, τα οποία βλέπουμε συχνά μέσα από τις αναρτήσεις στα social media. Πρόσφατα η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε για τις έντονες στιγμές στη σχέση της με τον σύζυγό της με τον οποίο πλέον είναι ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια.

«Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα “θέλω” μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας, να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς, και μετά και με τη σχέση μας», είχε απαντήσει η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή «Γεια σου».

Με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στιγμιότυπο από το τρυφερό τους φιλί, στέλνοντας τις ευχές της. «Να τα εκατοστήσεις μωρό μου. Είσαι υπέροχος και σπάνιος!!! Ο μοναδικός μου», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό