16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑΕΛ Λεμεσού: Έκτακτη Συνέλευση και κρέμονται από τα χείλη του προέδρου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ώρα 19:00 σήμερα στην αίθουσα Saint George στον ισόγειο χώρο του κλειστού γηπέδου «Νίκος Σολομωνίδης» θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ.

«Σκοπός είναι η ενημέρωση των μελών μας για τα όσα αφορούν το Σωματείο μας» σημειωνόταν στην ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ της 28η Φεβρουαρίου, εντούτοις, αυτό που «καίει» περισσότερο τα μέλη και γενικότερα όλο το φάσμα υποστηρικτών του Λεμεσιανού συλλόγου είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έτσι, το… πρόσωπο αυτής της συνέλευσης δεν είναι άλλο από τον πρόεδρο του σωματείου, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, κατά το πόσο πράγματι θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία στην εκλογική γενική συνέλευση του ερχόμενου καλοκαιριού.

Πέρα της ενημέρωσης που θα δώσει για το τι έπραξε η νυν διοίκηση από τη μέρα που ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα μέλη που θα βρεθούν στην αίθουσα θα περιμένουν να ακούσουν από τον Νίκο Χριστοδουλίδη και κάποια μηνύματα αισιοδοξίας και τέτοιες κινήσεις για καλύτερες μέρες, για καλύτερο μέλλον της αντρικής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Όπως παρατήρησε χθες σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κανένα ενδιαφέρον από κανέναν επενδυτή, έτσι, η… μπάλα είναι στα πόδια του Νίκου Χριστοδουλίδη και των συνεργατών του, για το πως θα πορευτεί διοικητικά ο Λεμεσιανός σύλλογος τα επόμενα χρόνια.

Η βραδινή έκτακτη συνέλευση ίσως ρίξει κάποιο φως στο πως θα πορευτεί το σωματείο και κυρίως το ποδοσφαιρικό τμήμα την επόμενη διετία, τουλάχιστον, εκτός και εάν υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες βδομάδες, μέχρι και τη μέρα που θα γίνει η εκλογική συνέλευση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό