24.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε πως δέχεται τις εξηγήσεις του Θεοδωρόπουλου, ο παίκτης γυρίζει στην ομάδα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διοίκηση της ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την επάνοδο του έμπειρου γκολκίπερ στο δυναμικό της αναφέροντας ότι δεν υπάρχει πλέον καμία κατηγορία σε βάρος του.

Το Gazzetta ήταν το Μέσο που ανέδειξε το πολύ σοβαρό θέμα του Κώστα Θεοδωρόπουλου που έχασε το σπίτι του και στη συνέχεια η ΑΕΛ του ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του. Ο ΠΣΑΠΠ από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό του ποδοσφαιριστή επιχειρώντας να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση και να τον βοηθήσει στον μέγιστο βαθμό.

Μάλιστα παρέμβαση για τα όσα έγιναν έκαναν και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Η ΑΕΛ από μέρους της με επίσημη ανακοίνωσή της την Τρίτη (αργά το βράδυ) έκανε γνωστό πως ο παίκτης δεν κατηγορείται πια για οτιδήποτε και επανέρχεται στις τάξεις της.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν της έκτακτης σύγκλησης του Δ.Σ. που σκοπό είχε να εξετάσει την έγγραφη απολογία του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλου, ανακοινώνει ότι δέχεται στο σύνολό του τις εξηγήσεις του και τον απαλλάσσει από οποιαδήποτε κατηγορία. Εξάλλου η ΠΑΕ ΑΕΛ ουδέποτε έθεσε θέμα αποπομπής του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλου πριν καν ο ίδιος απολογηθεί για θέματα πειθαρχίας και δεοντολογίας. Ο ποδοσφαιριστής επανέρχεται από αύριο κανονικά στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

Aelfc.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό