21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: H υποχρέωση στο Αγρίνιο και τα λόγια του Αλμέιδα! | Blog – Γιώργος Τσακίρης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος που στιγματίστηκε από την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης για τα γήπεδα και έχει υστερόγραφα…

Η Ευρώπη ανήκει στο παρελθόν, ακόμη και να τα κατάφερναν οι νταμπλούχοι και στο γκρουπ του θανάτου να εξασφάλιζαν ευρωπαϊκή συνέχεια, τούτη την ώρα θα εστιάζαμε ξανά στην επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις. Πιο συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα όπου έχουμε επανέναρξη στη δράση μετά την αποχή των διαιτητών. Μάλιστα πρόκειται για μια αγωνιστική η οποία είναι πολύ σημαντική με τους πρώτους της 4αδας της βαθμολογίας να έχουν υποχρεώσεις δύσκολες και εκτός έδρας όλες, όπως και την επόμενη αγωνιστική πριν τη διακοπή, πάλι όλοι εκτός παίζουν, ωστόσο τούτη τη φορά, σε αυτή τη στροφή, είναι ακόμη πιο δύσκολα τα ματς και οι αντίπαλοι για τους πρώτους τέσσερις.

Εννοείται πως πρόκειται για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση μετά την απαράδεκτη απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης που το σκοτώνει σκόπιμα δίχως λόγο και αιτία. Δύο μήνες τιμωρία για όλους επειδή… έτσι, διότι είναι άσχετοι και δεν έχουν ιδέα τι να κάνουν, πώς να το μαζέψουν. Κι άντε ήθελαν να κλείσουν κάτι στα γήπεδα για να τιμωρήσουν τους χούλιγκαν, γιατί δεν έκλειναν τα πέταλα για δύο μήνες, με σκεπτικό μάλιστα αν υπάρξει έπειτα νέο επεισόδιο σε οποιοδήποτε γήπεδο, ανάλογα με το πού έκαναν μπάχαλα και ποιοι, να κλείσει ένα χρόνο ολόκληρο το πέταλο και να μην ανοίξει για μια σεζόν.

Λένε και για τα εισιτήρια διαρκείας για να μη τα δίνουν αλλού, δεν λένε ότι δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως από παραχώρηση εισιτηρίου διαρκείας σε άλλον, αλλά κάτι να πούμε μωρέ ότι κάνουμε. Υπάρχει και η λύση οποιος έδωσε εισιτήριο και έγινε κάτι να τιμωρείται ο κάτοχος, έτσι θα το έδιναν μόνο σε άτομα εμπιστοσύνης, χωρίς καν να ιδρωσουν θα είχαν λύσει το θέμα, το οποίο ωστόσο δεν έχει προκαλέσει πρόβλημα, επαναλαμβάνω ποτέ δεν έγινε κάτι επειδή κάποιος έδωσε το εισιτήριο του σε κάποιον άλλον… Ακόμη πιο ειδικά, στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενάμιση χρόνο τώρα δεν έχει συμβεί γενικά το παραμικρό από θέση ατόμου που την έδωσε σε άλλον ελέω απουσίας του….

Οι αλήθειες του Αλμέιδα για την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης!

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Ματίας Αλμέιδα και είπε τα αυτονόητα: «Το να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, είναι σα να παίζεις στην πλατεία με έναν φίλο σου. Το ποδόσφαιρο είναι με κόσμο, το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, το ποδόσφαιρο είναι τέχνη. Κι εμείς θα πρέπει να παίξουμε με έναν παίκτη λιγότερο. Αλλά μπορεί κάποιους να τους βολεύει αυτό… Εμείς είμαστε πάντα έντεκα συν ένας. Θα νιώθουμε την ώθηση του κόσμου μας έξω από το γήπεδο. Αλλά μου φαίνεται άδικη αυτή η απόφαση γιατί αφορά κάποιους που δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα», είπε αρχικά ο Πελάδο για να υπογραμμίσει έπειτα όλα όσα αποδεικνύουν πόσο άδικα συμπεριφέρεται (με στόχο και σκοπό) η κυβέρνηση προς όλους για το κακομαθημένο…

Συνέχισε όμως πολύ πιο συγκεκριμένα και to the point: «Εμάς πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σκότωσαν έναν οπαδό μας και όλα συνέχισαν κανονικά. Μετά έγιναν πράγματα τα οποία δεν επηρέασαν κάποιες αποφάσεις. Εμείς είπαμε στον κόσμο μας όχι βεγγαλικά, όχι πυροτεχνήματα και ο κόσμος μας το έκανε. Οπότε, αυτή η απόφαση τους βλάπτει όλους. Και περισσότερο βλάπτει το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να το σκεφτούμε αυτό γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Πέντε, έξι ομάδες πραγματικά ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Αυτές οι καταστάσεις, επίσης, οδηγούν στο ότι ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, πλέον να μην θέλουν».

Όπως και να ‘χει η ΑΕΚ παίζει αύριο το απόγευμα στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, όπως όλοι έτσι και οι νταμπλούχοι, είναι υποχρεωμένοι να ανταποκριθούν στο χορτάρι και στη νέα αυτή απαράδεκτη συνθήκη, διότι δεν είναι εύκολο για καμιά ομάδα να παίζει θαρρείς και έχουμε ξανά κόβιντ! Στο Άμστερνταμ με ρωτούσαν Ολλανδοι για την απόφαση αυτή, τους εξηγούσα γιατί συνέβη και πράγματι απορούσαν: αφού συνέλαβαν τον υπεύθυνο και δεν έχουν γίνει πολλά σε εσάς από όσο έχουμε δει, γιατί έκλεισαν τα γήπεδα παντού και όχι τη θύρα των οπαδών της ομάδας που τα έκανε; Έλα μου ντε; Γιατί; Διότι είναι άσχετοι και επικίνδυνοι σε ΟΛΑ τους…

Υγ: Ήταν δύσκολη η χθεσινή μέρα, το αντίο στον υπέροχο Κώστα Νεστορίδη, έναν υπέροχο άνθρωπο, άσχετα με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες οι οποίες είναι αναμφισβήτητες. Είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ήταν πολλοί εκείνοι που χάρη στον Νεστορίδη έγιναν ΑΕΚ, γεγονός που από μόνο του είναι αρκετό για να συνιστά ένα μύθο του Συλλόγου αλλά και γενικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγκλονιστική η ανάρτηση με το αντίο του ίδιου του Νεστορίδη μέσα από τη προσωπική σελίδα του γιου του στο Facebook.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό