18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ 3-1: Βραχνάς τα πέναλτι για την Ένωση, πλημμύρα στη Μασσαλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν κατάφερε η ΑΕΚ να περάσει νικηφόρα από την Μασσαλία, αφού ηττήθηκε 3-1 μέσα στο «Βέλοντρομ» για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Με δύο εκτελέσεις πέναλτι και ένα γκολ του Βιτίνια, η Μαρσέιγ πήρε τη νίκη αφήνοντας πίσω την «Ένωση» στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Μαρσέιγ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο, η ΑΕΚ μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό και να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να παίξουν γρήγορα. Ο Βιτίνια προσπάθησε να απειλήσει, αλλά βρήκε «στοπ» στον Στάνκοβιτς. Τελικά, ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα και άνοιξε το σκορ στο 27′, όταν από γύρισμα του Κλος, ο Βιτίνια έκανε το πλασέ από κοντά, αφού πρώτα έσπρωξε τον Βίντα, γεγονός για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι». Το σκορ δεν άλλαξε και οι παίκτες των δύο ομάδων μπήκαν στα αποδυτήρια με το εύθραυστο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το εις βάρος τους κλίμα. Στο 53ο λεπτό, ο Τσούμπερ συνδυάστηκε με τον Μάνταλο και ο Πινέδα με εξαιρετικό πλασέ ισοφάρισε για την «Ένωση». Πέντε λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, αφού ο Στάνκοβιτς ανέτρεψε τον Βιτίνια εντός περιοχής. Ο Αρίτ ανέλαβε την εκτέλεση από την άσπρη βούλα και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 69′, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε και δεύτερο πέναλτι στην Μαρσέιγ για μαρκάρισμα του Άμραμπατ στον Λόντι. Ο Βερετού εκτέλεσε εύστοχα και σχημάτισε το τελικό 3-1.

Μαρσέιγ (Τζενάρο Γκατούζο): Μπλάνκο, Κλος, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι, Χαρίτ, Ρονζιέ, Κοντογκμπιά, Βερετού, Βιτίνια, Εντιαγέ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Πινέδα, Τσούμπερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό