18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: «Ύβρη στο νεκρό, χυδαιότητα και ψευδολογία να παρουσιάζεται ως ραντεβού»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να είναι εξοργισμένοι από το γεγονός ότι γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί ως ραντεβού η επιδρομή των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του φίλου της Ένωσης, Μιχάλη Κατσούρη.

Από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ είχε εκφράσει την αγανάκτησή της από το γεγονός ότι παρουσιαζόταν ως ραντεβού οπαδών η τυφλή επίθεση των χούλιγκανς έξω από την OPAP Arena που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν εξοργισμένοι ξεκαθαρίζοντας σε υψηλούς τόνους ότι πρόκειται για ύβρη προς τον νεκρό, για χυδαιότητα και για κατάφωρη ψευδολογία το να γίνεται λόγος για οπαδικό ραντεβού, από τη στιγμή που και τα βίντεο δείχνουν αμέριμνο κόσμο να τρέχει προς πάσα κατεύθυνση για να ξεφύγει από το μένος των χούλιγκανς που επιτίθενται.

«Πέρα από τη χυδαιότητα και την ύβρη στον νεκρό, πρέπει να μιλήσουμε και για κατάφορη ψευδολογία. Χρησιμοποιούνται αποσπασματικά κάποια κομμάτια από κάμερες που δείχνουν κάποιους πιτσιρικάδες, με τις βερμούδες τους, με ακάλυπτα πρόσωπα, χωρίς να κρατούν πολεμοφόδια και όλα αυτά που συνήθως κρατούν σε ραντεβού μεταξύ οπαδών. Ραντεβού – θανάτου δεν έχουν δοθεί ποτέ μέσα σε πλατείες με κόσμο και παιδάκια. Αυτά τα πράγματα γίνονται στα μουλωχτά για να φεύγουν από τα μάτια της Αστυνομίας. Πρόκειται για μία ακατάσχετη χυδαιολογία. Ήταν θαμώνες των γύρω καφέ που έσπευσαν να δουν τι γίνεται και τράπηκαν σε φυγή μόλις κατάλαβαν τι έρχεται. Έφυγαν άτακτα όταν είδαν έναν στρατό ναζιστών. Δεν υπάρχει κανένα ραντεβού, καμία μάχη, κανένας πόλεμος μεταξύ δυο πλευρών. Ήταν οι επελαύνοντες φασίστες που όρμησαν στην πλατεία του Αετού και δημιούργησαν αυτό το μπάχαλο με αποκορύφωμα το τραγικό φινάλε με τον Μιχάλη που είχε την ατυχία να ήταν εκεί εκείνη την ώρα. Αυτά έχουν γίνει. Όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού», έλεγαν χαρακτηριστικά οι «κιτρινόμαυροι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό