20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Χωρίς Βίντα – Μουκουντί, εκτός και ο Χατζισαφί

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
23.09.2023 | 22:22

Ο Ντομαγκόι Βίντα
EUROKINISSI SPORTS

Οι Βίντα-Μουκουντί δεν πήραν μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου στην ΑΕΚ και η παρουσία τους στο ντέρμπι της Δευτέρας (25/9) είναι αμφίβολη ενώ ο Χατζισαφί ακολούθησε το προβλεπόμενο πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από διάσειση.

Χωρίς επιστροφές από κάποιον παίκτη που ήταν εκτός πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ το Σάββατο και όπως όλα δείχνουν οι Βίντα-Μουκουντί που έλειψαν και από το ματς με την Μπράιτον αλλά και ο Χατζισαφί είναι αμφίβολοι για το ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Βίντα έχει κάποιες ενοχλήσεις στα πλευρά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ ο Μουκοντί στα μέσα της εβδομάδας εισήχθη στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο πως θα μπορεί να προσφέρει.

Σε ό,τι αφορά στον Εχσάν Χατζισαφί που τραυματίστηκε στο Μπράιτον, ακολουθεί το προβλεπόμενο πρόγραμμα αποκατάστασης από διάσειση.

Ο Ματίας Αλμέιδα φυσικά έχει και την προπόνηση της Κυριακής για να δει την κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών του και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ποιους θα συμπεριλάβει στην αποστολή.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η ΑΕΚ ολοκληρώνει μια δύσκολη εβδομάδα με παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό, την αναμέτρηση με την Μπράιτον στην Αγγλία και το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό