19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Ειδήσεις Ελλάδα

28/04 – 14:37

Οριστικό: Προπονητής της ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα

Vfor21 – 07/05 – 18:13

—Μέσα στην όλη κατάθλιψη που παλεύω τον τελευταίο καιρό ελέω σοβαρών προβλημάτων να και κάτι ευχάριστο. Μπράβο σε όλους, τουλάχιστον έχουμε προπόνητη που εύχομαι όλα να του πάνε δεξιά με την καψούρα μας.
Μόνο ΑΕΚΑΡΑ.

03/05 – 21:24

Τσούμπερ: Η πρώτη «μεταγραφή» Αλμέιδα!

nikolopaido21 – 04/05 – 19:49

—Όποιος απαξιώνει τον Τσούμπερ είναι άμπαλος. Παικταράς και θα το δείτε. Μην βγάζετε συμπεράσματα από την πρώτη χρονιά σε ομάδα για κανένα ποδοσφαιριστή, ειδικά όταν υπάρχει απόλυτη έλειψη καθοδήγησης. Και κάτι ακόμα. Έχω αρχίσει και ψήνομαι ότι με τον Αλμέιδα θα παίξει τρελό πάθος στην ομάδα. Θα ξαναερωτευτούμε.

01/05 – 23:02

Πέταξε δυο βαθμούς στην Τούμπα η ΑΕΚ!

Djniko – 02/05 – 15:26

—Βαρέθηκα να διαβαζω αηδιες.Κανένας παίκτης δεν ξέχασε την μπάλα που παίζει.
Η ΑΕΚ μας έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ.
Το πρόβλημα της ομάδας μας δεν είναι οι μονάδες.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟΤι σημαίνει αυτό; Ψυχολογία και αποδυτήρια μηδέν. Άρα; Χρειάζεται Ένας ηγέτης προπονητής που να δώσει κίνητρο σε αυτούς τους παικταραδες που εχουμε να δείξουν αυτά που ξέρουν και μπορουν να κάνουν.Όποιος προπονητής και να ήρθε τον διώξαμε (εμείς οι οπαδοί) στα καπάκια χωρίς να δοθεί σε κανέναν χρόνο επειδή χάσαμε από τον Γαύρο η τον Μπαοκ.Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να αποκτήσουμε την υπομονή να κρατήσουμε ένα προπονητή για μια δεύτερη σεζόν να δουμε τα αποτελέσματα μιας ολοκληρωμένης δουλειάς.Φταίμε και εμείς για αυτό το ψυχολογικό χαλί που έχει η ομάδα μας. 4 χρόνια κάνουμε το ίδιο λάθος.Έτσι και με το handball. Σταυρωσαμε αυτά τα παιδιά επειδή δεν τους βγήκε ο τελικός και χάσαμε ένα κύπελλο.
Και τι έγινε ρε παιδια; Χάσαμε δίκαια , μπράβο στην Πυλαία , πάμε για τον επόμενο στόχο. Είναι δυνατόν να σου βγαίνουν πάντα όλα;;;;Καλό βράδυ σε όλους.

01/05 – 23:02

Πέταξε δυο βαθμούς στην Τούμπα η ΑΕΚ!

Skakistis21 – 02/05 – 14:49

—Δεν μπορούν οι λεβέντες να νικήσουν τα ορκ με τίποτα…. έχουμε κ τον οφρυδο να κάνει αλλαγές για το 3ο ημίχρονο..τι ζούμε με αυτή την ομάδα….δεν ξέρω πόσες παθογένειες πρέπει να αλλάξει ο Αλμέιδα εκτός από το ρόστερ (ειδικά η άμυνα είναι για ολικό ρεκτιφιε)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό