17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Τρέλα για τη φιέστα | Sold out η αυλαία των play offs με Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ: Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης για τη διαφαινόμενη κατάκτηση της Super League.

Από το βράδυ της Δευτέρας (08/05) η ΑΕΚ κινείται ήδη σε ρυθμούς… φιέστας. Η νίκη 2-1 επί του Άρη και παράλληλα η ήττα 1-0 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο «αιώνιο» ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», έχουν φέρει την Ένωση μία… ανάσα από την κούπα στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Αμέσως μετά τη λήξη των αναμετρήσεων, χιλιάδες οπαδοί του «Δικέφαλου» κατέκλεισαν τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους πανηγυρισμούς να εστιάζονται στην πλατεία του αετού, ενώ η συνέχεια δόθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη της αποστολής και την αποθέωση.

Όμως, οι… εκδηλώσεις λατρείας δεν πρόκειται να σταματήσουν εκεί, καθώς την Κυριακή (14/05) ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική της Super League, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην «OPAP Arena». Το «συγκρότημα» του Ματίας Αλμέιδα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να μπορέσει να κατακτήσει και επίσημα τον φετινό τίτλο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης επικρατεί χαμός για τα εισιτήρια της… φιέστας. Χαρακτηριστικό είναι πως από το βράδυ της Δευτέρας (08/05) επιβεβαιώθηκε το sold out από την ΠΑΕ ΑΕΚ για την ηλεκτρονική διάθεση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό