17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: «Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε δύο φορές με τον Θυμιάνη που έπρεπε να αποβληθεί στο 33’»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ στάθηκε στη μη αποβολή του Θυμιάνη πριν ο στόπερ του Πανσερραϊκού σημειώσει τα δύο του γκολ στο μεταξύ τους ματς, ενώ τόνισε πως κάτι ανάλογο έπρεπε να συμβεί και με τον Ουεντραόγκο.

Στο φινάλε «έχασε» η ΑΕΚ τη νίκη στις Σέρρες, καθώς ισοφαρίστηκε από τον Θυμιάνη σε 2-2 λίγο πριν το τέλο και ύστερα από λάθος του γκολκίπερ της Αθανασιάδη.

Ο νεαρός στόπερ ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα και για το 1-1 των «λιονταριών» στο 39′ και έτσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς.

Ομως στο 33′ η Ενωση διαμαρτυρήθηκε έντονα για την μη αποβολή του σε αντικανονικό μαρκάρισμα επί του Λιβάι Γκαρσία όπου τελικά είδε μόνο την κίτρινη του ρέφερι Σιδηρόπουλου και αυτό ανέφεραν οι «κιτρινόμαυροι» και το report της αναμέτρησης. «Ο Πανσερραϊκός έβρισκε τον τρόπο να φτάνει στην ισοφάριση, την πρώτη φορά στο 39΄και τη δεύτερη στο 94′, με σκόρερ τον Κώστα Θυμιάνη που θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 33’», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Παράλληλα στην ΑΕΚ στάθηκαν και στην μη αποβολή του Ουεντραόγκο. «Ο Πανσερραϊκός (που γλίτωσε μία ακόμα αποβολή όταν ο Σιδηρόπουλος δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ουεντραόγκο) πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις», ανέφεραν σε άλλο σημείο του σχολιασμού του αγώνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό