17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Ημέρα υπογραφών για Πισάρο, αναμονή για στόπερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ροδόλφο Πισάρο περνά σήμερα τα ιατρικά τεστ και υπογράφει στην ΑΕΚ. Τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ

Ο Ροδόλφο Πισάρο βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ΑΕΚ. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός αφού ξεκουράστηκε μετά το υπερατλαντικό ταξίδι, θα περάσει σήμερα από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει.Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επιτευχθεί εδώ και μέρες και τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά, με το deal να προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με προοπτική επέκτασης της συνεργασίας και τον 29χρονο άσο να εισπράττει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Πισάρο θα αρχίσει από την Τρίτη, όταν και επιστρέφουν οι «κιτρινόμαυροι» στα Σπάτα μετά το τριήμερο ρεπό, τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Δεν θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης τους νέους συμπαίκτες του, καθώς προέρχεται από… φουλ σεζόν με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.

Μάλιστα μέσα στον Ιούλιο αγωνίστηκε ήδη σε τρεις αναμετρήσεις με την αμερικανική ομάδα. Έτσι δεν είναι απίθανο να τον δούμε για πρώτη φορά στο φιλικό της Κυριακής με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, που θα είναι και το προτελευταίο τεστ της «Ένωσης πριν τα προκριματικά του Champions League (θα ακολουθήσει το φιλικό με την Τραμπζονσπόρ στις 30/7 στην Τραπεζούντα).

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση στόπερ. Η ΑΕΚ θα περιμένει να δει τις κατάλληλες ευκαιρίες της αγοράς, χωρίς να έχει αποκλειστεί η περίπτωση του Νέστορ Αραούχο. Οι κινήσεις της Κλαμπ Αμέρικα, που έχει συγκεκριμένες αξιώσεις για τον 32χρονο άσο, αποδίδονται περισσότερο σε κινήσεις τακτικής.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν σαφής τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος με το διαθέσιμο ρόστερ και μόνο αν προκύψει κάποια περίπτωση παίκτη που δεδομένα θα ανεβάσει κι άλλο την ποιότητα στο ρόστερ θα γίνει κίνηση. Πάντως εξακολουθεί να αποτελεί επιθυμία και εισήγησή του να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό