26.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

ΑΕΚ: Επιμένουν στην Γαλλία για Αλμέιδα – Στη λίστα της Μαρσέιγ σύμφωνα με την «L’ Equipe»

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ: Το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Ματίας Αλμέιδα επανέρχεται στην… επικαιρότητα στην Γαλλία.

Οι Μασσαλοί δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για τη νέα σεζόν, καθώς τερμάτισαν στην όγδοη θέση της Ligue 1. Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση του συλλόγου θέλει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές και βασική προτεραιότητα είναι η έλευση ενός προπονητή που θα «χτίσει» την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρεται στην «L’ Equipe» βασικός στόχος του Πάμπλο Λονγκόρια ήταν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον οποίο έχει μιλήσει, αλλά ο Πορτογάλος θέλει να συνεχίσει σε πάγκο ομάδας μεγαλύτερου βελινεκούς. Έτσι, η Μαρσέιγ στρέφεται σε άλλες λύσεις και μία εξ αυτών είναι ο Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ.

«Είναι σημαντικό να βρούμε σταθερότητα, έναν νέο προπονητή, με ένα αγωνιστικό πλάνο και ιδέες», ήταν τα λόγια του προέδρου της γαλλικής ομάδας. Παράλληλα, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Πάμπλο Λονγκόρια έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αργεντίνο κόουτς της Ένωσης, τη στιγμή που στη λίστα είναι και ο Πάολο Φονσέκα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στόχος της Μαρσέιγ είναι να κλείσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου ο νέος προπονητής να έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να δημιουργήσει τις βάσεις για τη νέα σεζόν. Πάντως, ο Ματίας Αλμέιδα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί και τις επόμενες σεζόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό