21.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Βίντα και Σιμάνσκι έφτασαν στην Ολλανδία και ενσωματώθηκαν στην αποστολή ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αφίξεις συνεχίζονται στη βάση της ΑΕΚ στην Ολλανδία με τους Βίντα και Σιμάνσκι να παίρνουν σειρά και μαζί με τους διεθνείς που έφτασαν σήμερα ξεκίνησαν το προπονητικό τους πρόγραμμα.

Από χθες ο Άμραμπατ εντάχθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Μπουργκ-Χαάμστεντε ξεκινώντας σήμερα προπονήσεις, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μάνταλος και Τσούμπερ μαζί με τον Χρυσόπουλο έφτασαν και αυτοί στην Ολλανδία πραγματοποιώντας πρόγραμμα σε γυμναστήριο και γήπεδο το απόγευμα.

Στην Ολλανδία εδώ και λίγη ώρα έφτασαν και οι Βίντα και Σιμάνσκι, που πήγαν στο γυμναστήριο με την άφιξή τους και χαιρέτησαν τους συμπαίκτες τους και ενσωματώθηκαν με τη σειρά τους στην προετοιμασία πιάνοντας και αυτοί κατευθείαν δουλειά. Μάλιστα ο Βίντα πήγε και αγκάλιασε τον Άμραμπατ, δείχνοντας τη χαρά του για το γεγονός ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του και παρέμεινε στην ομάδα. Μέσα στη μέρα αναμένεται και η άφιξη του Χατζισαφί.

@aekfc Good time🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2023_2024 #preseason #fy #fyp ♬ Disappear – Maniak-B

Με τις σημερινές αφίξεις ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τις επιλογές του να γεμίζουν. Την εβδομάδα που διανύουμε ο «Πελάδο» θα έχει μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων στο κομμάτι της προετοιμασίας καθώς οι μοναδικές απουσίες θα έχουν να κάνουν με τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο και θα έχει μερικές μέρες άδεια, και με τον Πινέδα που συνεχίζει με το Μεξικό στο Gold Cup 2023.

Το απόγευμα οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν προπονητικό πρόγραμμα καθώς ο Αλμέιδα είχε ορίσει μόνο πρωινή προπόνηση για τη Δευτέρα λόγω του ότι αύριο (4/7) στις 14:00 η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους αντιμετωπίζοντας τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ-Χαάμστεντε. Ένα ματς το οποίο θα μεταδοθεί από το ΑΕΚ TV στο YouTube.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό