14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Αρσενιάδης: «Καλύτερα να χάναμε με 3-0 σετ παρά οι δύο τραυματισμοί των Βεργίδου και Διώτη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο ντέρμπι των Δικεφάλων η… μπίλια έκατσε στο κίτρινο με την ΑΕΚ να επικρατεί του ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ μετά από ένα θρίλερ 2 ωρών και 8 λεπτών, όμως το ματς σημαδεύτηκε από διπλό τραυματισμό των αθλητριών της Ένωσης.

Μέσα σε λίγα λεπτά πάγωσαν άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο καθώς τραυματίστηκαν δύο αθλήτριες, η Όλγα Βεργίδου, η οποία θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί η κατάστασή της, και η Παναγιώτα Διώτη, που σκίστηκε στο δάκτυλο αλλά δεν έχει κάταγμα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Αρσενιάδης σημείωσε σχετικά, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ:

«Η αλήθεια είναι ότι χίλιες φορές θα προτιμούσαμε να χάναμε 3-0 σετ και να ήταν καλά τα δύο κορίτσια που χτύπησαν, η Διώτη και η Βεργίδου. Στον αθλητισμό προέχει η υγεία και το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμάς, καθώς μέσα σε πέντε λεπτά είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Οι συμπαίκτριές τους έκλαιγαν στον πάγκο. Όμως πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί κράτησαν τη συγκέντρωσή τους και πήραν μία μεγάλη νίκη, ειδικά η Μαρίνα Τσοχατζή είχε να προπονηθεί μία εβδομάδα λόγω γαστρεντερίτιδας και μπήκε και έπαιξε πολύ καλά. Ήταν αγχωτικό και ψυχοφθόρο παιχνίδι. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος όμως ότι πάντα προέχει η υγεία των αθλητών και των αθλητριών και το αποτέλεσμα είναι δευτερεύον».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Τάκης Φλώρος υπογράμμισε:

«Είχαμε τις ευκαιρίες μας να πάρουμε το παιχνίδι. Περισσότερο εμείς δεν είχαμε την τόλμη να τελειώσουμε το πέμπτο σετ. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε και είχε πλεονέκτημα η Α.Ε.Κ. που έπαιζε στην έδρα της, αλλά άμα θες να κάνεις πρωταθλητισμό αυτά πρέπει να τα ξεπεράσουμε. Έχουμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν συνεχόμενα και παίζουμε τώρα μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό