16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Άρης: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League – Εκτός αγώνα ο Αραούχο

Ειδήσεις Ελλάδα

Super League: Δείτε τις βασικές επιλογές των Ματίας Αλμέιδα και Άκη Μάντζιου για το ΑΕΚ – Άρης στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου στη regular season της Super League.

Η «Ένωση» θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι «ανεβασμένη», καθώς προέρχεται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με την Μπράιτον. Ο Αθανασιάδης βρίσκεται στην εστία, στη θέση του τραυματία Στάνκοβιτς, ο Σιντιμπέ επιλέχθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του Ρότα. Επίσης, βασικός ξεκινάει ο Ελίασον αντί του Άμραμπατ

Ο Σέρχιο Αραούχο έμεινε προληπτικά εκτός από το αποψινό (12/4) αγώνα, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Λιβάι Γκαρσία και Κάλενς.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ, ενώ στον πάγκο είναι οι: Γκίνης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Ραντόνια, Άμραμπατ, Πόνσε, Πισάρο, Ζίνι.

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει τους «κίτρινους» με μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στο «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, στη βασική ενδεκάδα βρίσκεται ο Τζούρασεκ.

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Παναγίδης, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Χουτεσιώτης, Ντουκουρέ, Φατόρε, Πάρδο, Ζαμόρα, Σαβέιρο, Χριστοδουλόπουλος, Μενέντες, Κάρλσον

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό