18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αδιανόητες σκηνές βίας σε αγώνα στο Νάυπλιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε τοπικό αγώνα μπάσκετ στο Ναύπλιο, αφενός δεν θυμίζουν σε τίποτα στιγμές του αθλήματος, αφετέρου προκαλούν αποτροπιασμό και δεν τιμούν κανέναν. Απίστευτα επεισόδια ξύλου και βίας έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στην Ολύμπια Αργολίδας και του Λέοντα 2014 το περασμένο Σάββατο (30/03) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ανδρών ΕΣΚΑΚ.

Η σύρραξη ξεκίνησε ανάμεσα σε παίκτες και προπονητές μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ το σκηνικό επεκτάθηκε με τη… συμμετοχή ανθρώπων της εξέδρας, μελών από τις ακαδημίες ακόμα και νεαρών παιδιών που βρέθηκαν στη… δίνη του κυκλώνα. Μάλιστα, ένας παίκτης πήρε μέχρι και έναν πυροσβεστήρα του γηπέδου, δείχνοντας ότι τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά.

Το χάος ήταν χαρακτηριστική εικόνα ανάμεσα στους εμπλεκόμενους από τους οποίους με δυσκολία μπορούσε να διακρίνει κανείς ποιοι είχαν πιαστεί στα χέρια και ποιοι προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ μικρά παιδιά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα μακριά από το κέντρο της σύρραξης που διήρκησε τουλάχιστον δύο λεπτά και η οποία προφανώς ανάγκασε τους διαιτητές της να διακόψουν οριστικά το παιχνίδι.

Πλέον, το λόγο έχει η τοπική διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΚ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας & Κορινθίας), καλούμενη να αναλάβει την διερεύνηση των γεγονότων και κατ’ επέκταση να προβεί σε επιβολή ποινών εις βάρος των εμπλεκόμενων, με τα αίτια των θλιβερών επεισοδίων να παραμένουν άγνωστα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό