20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αδίστακτος… παίκτης της Μάλαγα, έδωσε φανέλα σε φίλαθλο και του πήρε… 50 ευρώ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάλαγα κάποτε είχε σταθερή θέση στη La Liga, όμως πλέον παλεύει στις χαμηλότερες κατηγορίες του ισπανικού πρωταθλήματος, όντας φέτος συγκεκριμένα στην 3η αντίστοιχη. Ψάχνοντας τη δική της αναγέννηση, η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται στην 4η θέση του ενός από τους δύο ομίλους της κατηγορίας, ενώ προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» μέσα στην έδρα της β’ ομάδας της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 0-1.

Στο πλευρό τους σε αυτή την επιτυχημένη εκτός έδρας δοκιμασία, οι παίκτες είχαν υποστήριξη από τους φιλάθλους τους και όλοι μαζί χάρηκαν το θετικό αποτέλεσμα. Ορισμένοι φίλοι εξ αυτών έλαβαν διπλή χαρά με φωτογραφίες, αυτόγραφα και φανέλες. Μόνο που για το τελευταίο έπρεπε να δώσουν και το… κατάλληλο αντίτιμο.

Βλέπετε, ο ποδοσφαιριστής της Μάλαγα, Ντάνι Λορένθο έδωσε με όλη την καλή διάθεση τη φανέλα του σε έναν φαν του συλλόγου, όμως δε δίστασε να του ζητήσει 50 ευρώ ως αντάλλαγμα. Ο φίλος της ομάδας, έδωσε τα χρήματα δίχως καμία αντίρρηση, έχοντας λάβει προηγουμένως την επική απάντηση από τον παίκτη ο οποίος του είπε: «Δώσε μου 50 ευρώ, δεν είμαι εκατομμυριούχος, αν και θα μου άρεσε».

Το εν λόγω σκηνικό προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις, όμως ο Λορένθο έσπευσε να εξηγήσει και να δικαιολογήσει την κίνησή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα, δεν είχα κακή πρόθεση. Ωστόσο, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον δεν ακούστηκε καλά, ελπίζω όμως ο κόσμος να καταλάβει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό