16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αγωνιώδεις έρευνες για τον Μπάμπη σε πηγάδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ασταμάτητα διεξάγονται οι έρευνες των εθελοντών, φίλων και συγγενών του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Όπως ανάφερε στο MEGA ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, οι έρευνες όλων επικεντρώνονται πλέον σε πηγάδια, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί έστω και ένα ίχνος του 31χρονου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο κ. Μπαλάσκας σημείωσε πως ο 50χρονος κρεοπώλης, ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον Μπάμπη ζωντανό και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από δόλο, είναι ένας άνθρωπος που έχει φτιάξει μια δική του ιστορία, ένα δικό του παραμύθι στο μυαλό το οποίο έχει «κλειδώσει» στο κεφάλι του και πορεύεται με αυτό.

Έχει καταφέρει, μάλιστα, με τη συμπεριφορά του να εκνευρίσει και τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όχι μόνο δεν είναι συνεργάσιμος αλλά ειρωνεύεται και τις Αρχές.

Περισσότεροι από ένας οι δράστες; Τα νέα στοιχεία

Το νέο στοιχείο που δίνει νέα διάσταση στην εξαφάνιση του 31χρονου είναι η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας του νεαρού άνδρα, Κώστα Δημόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για περισσότερους από έναν δράστες.

«Έδωσε κάποιες απαντήσεις, τουλάχιστον αστείες. Επικαλείται ένα κενό μνήμης ακατανόητο, επικαλείται πως έκανε χρήση χασίς, κα όλα αυτά δεν μπορεί η κοινή λογική να τα δεχτεί και δεύτερον, ό,τι έχει πει είναι ακριβώς το αντίθετο. Δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια. Καταθέσαμε και μήνυση για ψευδή κατάθεση γιατί δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε να περάσει. Και ακολούθησε η ποινική δίωξη, η οποία εκκρεμεί για την ανθρωποκτονία», είπε αρχικά και συνέχισε, λέγοντας:

«Ο Μπάμπης είναι ένα παιδί που δούλευε όλα τα χρόνια τη ζωής του στο εξωτερικό από τότε που τελείωσε το σχολείο. Είχε έναν καλό μισθό και ήταν τεχνίτης στα φωτοβολταϊκά. Επομένως, δεν ήταν ένα παιδί που είχε την ανάγκη να κάνει άλλα πράγματα. Ήταν ένα παιδί που είχε βοηθήσει την οικογένειά του και φίλους του. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για τα λεφτά που έδωσε αυτή τη στιγμή. Για να το λέει η μητέρα του μάλλον το γνωρίζει.

Είναι ένα αδίκημα που έχει τελεστεί από διάφορους δράστες. Είναι εγκληματική ενέργεια που βασίζεται στη συμμετοχή. Στο παρελθόν, υπήρξαν δύο μεγάλες υποθέσεις, που χωρίς να έχουμε πτώμα, οι δράστες είχαν κατηγορηθεί και φυλακιστεί. Δεν είναι δεδομένο πως εφόσον δεν υπάρχει πτώμα, δεν θα κατηγορηθούν άνθρωποι. Δεν αρκεί για την οικογένεια να λογοδοτήσουν οι δράστες αλλά να βρεθεί κάτι από αυτόν τον άνθρωπο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό