18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του ελικοπτέρου που κατέπεσε στο Αχλάδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή Αχλάδι Ευβοίας για τον εντοπισμό του ιδιωτικού ελικοπτέρου που έπεσε χθες υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στις έρευνες εκτός από σκάφη του Λιμενικού και ιδιωτικά σκάφη συμμετέχει και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, το ελικοπτέρο Α-109 απογειώθηκε χθες το πρωί από το ελικοδρόμιο των Αφιδνών, ενώ ο χειριστής ενημέρωσε ότι θα προσγειωθεί στο Μαντούδι Ευβοίας. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στις 09:00 το πρωί και απογειώθηκε στις 10:13 από το Μαντούδι με προορισμό την βιομηχανική περιοχή του Βόλου. Λίγο μετά την απογείωση από το Μαντούδι, ο 69χρονος χειριστής φέρεται να ανέφερε ότι οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσμενείς. Το ελικόπτερο χάθηκε από τον ορίζοντα και μετά από λίγο φάνηκε να πέφτει στη θάλασσα και ενώ μαινόταν σφοδρή βροχόπτωση στην περιοχή. Έκτοτε αγνοείται και οι προσπάθειες εντοπισμού του παραμένουν άκαρπες.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό