18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αγωνία για 41χρονη έγκυο στην Καλαμαριά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια 41χρονης εγκύου βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς η γυναίκα φέρεται να έχει να δώσει σημεία ζωής από την Πρωτοχρονιά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Grtimes.gr, την εξαφάνιση δήλωσε η μητέρα της κοπέλας την Τρίτη (2/1) στο αστυνομικό τμήμα της Καλαμαριάς.

Έστειλε μήνυμα σε σύντροφο και μητέρα πριν εξαφανιστεί

Η 41χρονη φέρεται να πήρε ένα υψηλό χρηματικό ποσό από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύντροφό της και να εξαφανίστηκε. Λίγο πριν είχε στείλει μήνυμα στον σύντροφο και τη μητέρα της.

Η 41χρονη φέρεται να είχε ακόμα μια κόρη 13 ετών και ήταν έγκυος στον τρίτο μήνα. Όπως τονίζει η ιστοσελίδα, ακόμα δεν έχει εκδοθεί missing alert για την γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Δεκεμβρίου του 2023 είχε απασχολήσει τη Θεσσαλονίκη μία άλλη εξαφάνιση 34χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα, στις 03/12/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η γυναίκα τελικά εντοπίστηκε τη Δευτέρα 11/12/2023, δίνοντας παράλληλα τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων, που την αναζητούσαν.

Σημαντική ήταν η συνδρομή της Ομάδας Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού, της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του «Χαμόγελου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό