20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αγνώριστος ο Κάρολος, παραμένει απομονωμένος

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναταραχή έχει προκληθεί όπως φαίνεται στο παλάτι του Μπάκινγχαμ καθώς τα νέα για τον Βασιλιά Κάρολο μοιάζουν να είναι δυσοίωνα σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Κική Σονίδου, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου στο Action24.

Σύμφωνα με την κα Σονίδου, όλα τα σενάρια είναι υποθετικά καθώς δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει ο βρετανός μονάρχης. Η ίδια πρόσθεσε πως ο ίδιος είναι καταβεβλημένος, υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και εξακολουθεί να είναι απομονωμένος.

Εξήγησε πως λόγω της κατάστασης της υγείας του, ο βασιλιάς Κάρολος δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνο.

Πρόσθεσε πως αρχικά ο ίδιος είχε σκοπό να εμφανίζεται σε αρκετές εκδηλώσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν του επιτρέπεται λόγω του καρκίνου και γι’ αυτόν τον λόγο εκπροσωπείται από την αδελφή του, την πριγκίπισσα Άννα.

Είπε επίσης, ότι εξαιτίας της ασθένειας, η πορεία του βασιλιά Καρόλου θα είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτήν που εκείνος θα περίμενε όταν πριν από περίπου έναν χρόνο στέφθηκε βασιλιάς.

Τα σενάρια διαδοχής

Τη διαδοχή του από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ σχεδιάζει, όπως όλα δείχνουν, ο βασιλιάς Κάρολος την οποία πρόκειται όμως να κρατήσει υπό άκρα μυστικότητα καθώς φοβάται ότι οι λεπτομέρειες μπορούν να διαρρεύσουν από συγκεκριμένα άτομα.

Αυτά ισχυρίστηκε ειδικός σύμβουλος επί των βασιλικών θεμάτων Τομ Κουίν, ο οποίος τόνισε η κλονισμένη υγεία του βρετανού μονάρχη δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού με αποτέλεσμα αυτό να τον ωθήσει να καταστρώσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το πότε θα παραδώσει τα ηνία στον πρωτότοκο γιο του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό