15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Αγκάλιασε» τα playoffs ο Παναθηναϊκός με νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός… καιγόταν για τους τρεις βαθμούς στο αθηναϊκό ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στην ΑΕΚ και με το 3-0 επί της Ένωσης απόψε στην Λεωφόρο έφτασε στους 39 πόντους, παρέμεινε στην τέταρτη θέση και επί της ουσίας «αγκάλιασε» την είσοδό του στα play offs του φετινού πρωταθλήματος.

Όλα κρίθηκαν στο εκπληκτικό πρώτο μέρος της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές και να «καθαρίσει» το ματς από νωρίς, απέναντι στην Ένωση που είχε αμυντικά προβλήματα αλλά και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο ματς.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι αν και μπήκαν καλύτερα, είδαν τον Παναθηναϊκό να ανοίγει το σκορ στο 16′ μετά το πέναλτι που έκανε ο Ρότα στον Αλεξανδρόπουλο.

Ο Αϊτόρ δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0. Στα… καπάκια το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Παλάσιος στο 18᾽ ξέφυγε από τον Τζαβέλλα, μπήκε στην περιοχή και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια στο 25΄ με τον Ανσαριφάρντ και στο 26΄ με τον Τσούμπερ, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει και στο 29′ ο Ιωαννίδης μετά από σέντρα του Αϊτόρ διαμόρφωσε το 3-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αργύρης Γιαννίκης έριξε στο παιχνίδι Μάνταλο, Αραούχο και Λε Ταλέκ, ο Αργεντινός είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ αλλά νικήθηκε από τον Διούδη και την άμυνα των ᾽᾽πρασίνων᾽᾽.

Το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά, καθώς η ΑΕΚ πήρε όλα τα ρίσκα που μπορούσε, ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες για ακόμη ένα γκολ με Σένκεφελντ και Ιωαννίδη, ωστόσο, το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

naftemporiki,gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό