21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αγγλία: Ατύχημα με σχολικό λεωφορείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις, μία γυναίκα έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ ακόμα 50 άτομα εξετάστηκαν επί τόπου από τα πληρώματα των ασθενοφόρων που έσπευσαν στο σημείο

Λονδίνο, Θανάσης Γκαβός

Σχολικό πούλμαν που μοιράζονταν δύο σχολεία, το οποίο κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο M53 στο Μέρσεϊσαϊντ της ΒΔ Αγγλίας, ανετράπη το πρωί με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Major incident declared at Alder Hey Children’s Hospital after M53 school bus crash https://t.co/2IHzkNCfXa pic.twitter.com/fgjwRoLdDm

— The Independent (@Independent) September 29, 2023

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το όχημα πιστεύεται ότι προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα σε έξοδο του αυτοκινητόδρομου, ο οποίος παραμένει κλειστός στο σημείο εκείνο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις, μία γυναίκα έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ ακόμα 50 άτομα εξετάστηκαν επί τόπου από τα πληρώματα των ασθενοφόρων που έσπευσαν στο σημείο.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων της ΒΔ Αγγλίας κήρυξε «μείζον περιστατικό», με μαζική κινητοποίηση πληρωμάτων, καθώς και ενός ελικοπτέρου-ασθενοφόρου.

The #M53 remains closed in both directions between J5 #Hooton and J4 #Bebington following a serious incident.

The closure is expected to remain in place for a considerable time today.

Diversion info here:https://t.co/oszhkj4m66https://t.co/HrWNGzQHbz

— National Highways: North-West (@HighwaysNWEST) September 29, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό