23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αγγελόπουλος: Για προσκύνημα στα Χανιά με την εγκυμονούσα Βαμβακούση – Πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο πριν γίνουν γονείς, επέλεξαν να πάνε στην Κρήτη για ένα προσκύνημα.

Το πρωί της Τρίτης 5/12, η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας τους εντόπισε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από το νησί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε:

«Πήγαμε στα Χανιά για ένα προσκύνημα, είναι για κάτι προσωπικό. Όλα πάνε καλά δόξα τω θεώ».

Και αποκάλυψε στη συνέχεια: «Πρώτα ο Θεός πλησιάζει η μέρα της γέννας, είναι κάτι σημαντικό. Ας πάμε βήμα βήμα, μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Nα σας θυμίσουμε ότι η Δήμητρα σε δηλώσεις της είχε πει: «Ανυπομονώ να δω τον Γιώργο μπαμπά. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και για μένα. Απ’ ό,τι μου λένε οι γύρω μου και οι φίλοι μου θα με ολοκληρώσει και σαν γυναίκα. Ο Γιώργος είναι πολύ στοργικός μαζί μου. Το φύλο του μωρού δεν είναι κάτι που το φωνάζω και το μοιράζομαι. Θεωρώ ότι είναι κάτι προσωπικό, είναι η οικογένειά μας. Δεν το βροντοφωνάζουμε και το κρατάμε πιο πολύ για εμάς».

Αναφερόμενη στο προηγούμενο διάστημα που έζησαν ως ζευγάρι, η Δήμητρα Βαμβακούση παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις της:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, με συναισθηματικές διακυμάνσεις – θετικές και αρνητικές. Ήταν και ο γάμος μας. Έγιναν όλα μαζί και προσπαθούσαμε να το διαχειριστούμε. Δεν μπορώ να σας πω για το όνομα του παιδιού, είναι κάτι στο μεταξύ μας. Αυτό που μας νοιάζει είναι να είναι υγιές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό