27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις: Ο Παύλος και η Τζένη χωρίζουν!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αγγελική:  Η Τζένη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Παύλο, υπάρχει ένταση κι ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους. 

Η Ιωάννα βλέπει τον Αποστόλη και την Άννα να φιλιούνται και σοκάρεται.

Η Αγγελική και ο Μιχάλης βρίσκουν το Δημήτρη αναίσθητο στο δωμάτιό του. Ο Δημήτρης, όταν συνέρχεται, ζητάει συγγνώμη από τον Μιχάλη για όλα όσα έχει κάνει και εκείνος τον αντιμετωπίζει καχύποπτα.

Ο Νικόλας και η Σοφία παίρνουν το αυτοκίνητο του Μιχάλη χωρίς την άδειά του για να ακολουθήσουν τον Παύλο μην τυχόν και πάει στον Ανδρέα, και τελικά τρακάρουν.

Ο Νικόλας τη γλιτώνει με λίγες γρατζουνιές ενώ η Σοφία μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Κατερίνα θεωρεί ότι η Αθηνά έχει μετανιώσει για τον τρόπο που της φέρθηκε, η Αθηνά όμως το διαψεύδει.

Ο Παύλος πηγαίνει να βρει τον Ανδρέα, ξεκινάει καυγά μαζί του, χειροδικεί αλλά ο Αντρέας τον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Η Τζένη κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Παύλο, υπάρχει ένταση κι ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά τους.

Η Ιωάννα μαθαίνει για το ατύχημα της Σοφίας και φεύγει για το νοσοκομείο με την Αθηνά και τον Στέφανο, ενώ η Κατερίνα αναγκάζεται να ενημερώσει τον Παύλο.

Ο Χανδρινός δίνει χρήματα στη Τζένη αλλά της ζητάει ένα αντάλλαγμα: να μπλοκάρει τη συμφωνία των Αργυρών με τον Σταυριανό και να χωρίσει με τον Παύλο.

Ο Μιχάλης ψάχνει για το αυτοκίνητό του, όταν εμφανίζονται στο σπίτι του δύο αστυνομικοί και του ζητάνε να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

H Τζένη αισθάνεται προδομένη γιατί βλέπει ότι ο Παύλος μαλώνει ακόμη για την Σοφία, γεγονός το οποίο μεταφράζει ότι ακόμη τρέφει αισθήματα για την πρώην γυναίκα του. Αισθάνεται ότι κάτι τέτοιο δεν της αξίζει, ότι έχει δώσει τα πάντα σε αυτή τη σχέση και δεν έχει πάρει τίποτα πίσω.

Φοβάται ότι ο Παύλος τη θέλει μόνο για τα χρήματα του πατέρα της και του το εκφράζει. Ο Παύλος θυμώνει ακόμη περισσότερο μαζί της, σηκώνεται και φεύγει εκνευρισμένος, χτυπώντας την πόρτα πίσω του.

Αμέσως μετά στο σπίτι της Τζένης φτάνει ο Χανδρινός, της δίνει χρήματα αλλά της ζητάει ανταλλάγματα: να μπλοκάρει τη συμφωνία των Αργυρών με τον Σταυριανό – εάν συμβεί αυτό η επιχείρηση θα καταρρεύσει οικονομικά και θα μπορούν να την αγοράσουν σε πολύ χαμηλή τιμή – και να χωρίσει με τον Παύλο.

Ωστόσο η Τζένη έχει άλλο σχέδιο στο μυαλό της… Η συνέχεια απόψε στις 22:00 στον Alpha

Δείτε πρώτοι πλάνα από το αποψινό επεισόδιο στο παραπάνω βίντεο…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό