16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αγαπάς τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική; Ώρα να αποκτήσεις τον δικό σου Chef Baker στην κουζίνα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σκέφτεσαι καιρό και είσαι έτοιμη να πατήσεις το send στην ομαδική συνομιλία στο Messenger, για να καλέσεις την παρέα ή την οικογένειά σου στο σπίτι για εκείνο το λαχταριστό brunch ή για αυτό το λουκούλλειο γεύμα, που έχεις υποσχεθεί εδώ και δύο μήνες.

Για μία ακόμη φορά όμως, είσαι διστακτική. Διότι έχεις πολλές αμφιβολίες για το αν θα καταφέρεις να ετοιμάσεις με επιτυχία μόνη σου ένα ολοκληρωμένο μενού για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σου έχουμε καλά νέα, λοιπόν! Διότι μπορεί να μην είσαι σεφ, αλλά αν θέλεις να οργανώσεις ένα ανοιξιάτικο brunch, ένα γεύμα ή ένα δείπνο στο μπαλκόνι ή τον κήπο σου, το μόνο που χρειάζεσαι, είναι τον προσωπικό σου Chef Baker στην κουζίνα σου. Και με το Πάσχα να απέχει μία μόλις «ανάσα», σίγουρα θα αποδειχθεί πολύτιμος, ειδικότερα αν φέτος σκοπεύεις να είσαι η οικοδέσποινα της παρέας!

Μπορεί, τελικά, ένα μίξερ να κάνει τα πάντα;

Είτε «το έχεις» με τη μαγειρική, είτε όχι, γνωρίζεις καλά πως το μίξερ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά kitchen accessories. Γιατί με αυτό θα ανακατέψεις τα υλικά και θα δημιουργήσεις τα πιο τέλεια μίγματα, χωρίς να κουραστείς.

Τι θα έλεγες όμως, αν μάθαινες πως υπάρχει ένα μίξερ που μπορεί να κάνει τα πάντα στην κουζίνα; Και με «τα πάντα» εννοούμε το να αναμιγνύει, να χτυπάει, να ζυμώνει, να δημιουργεί τα πιο αφράτα μίγματα, να ζυγίζει με ακρίβεια τα υλικά (ναι, να ζυγίζει) και παράλληλα, με μία και μόνο προσθήκη, με ένα διαφορετικό εξάρτημα, να «ξεκλειδώνει» αμέτρητες επιλογές για εσένα, ώστε να ετοιμάζεις όποια συνταγή θέλεις.

Όπως μπορείς να καταλάβεις, λοιπόν, αυτό το μίξερ είναι ένας «έξυπνος» Chef στην κουζίνα σου και φυσικά, αναφερόμαστε στη νέα Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL της Kenwood!

Μοναδικές και ευφάνταστες συνταγές εύκολα και γρήγορα

Αν αναρωτιέσαι γιατί η Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL της Kenwood αξίζει μία θέση και στη δική σου κουζίνα, σου έχουμε πολλούς λόγους. Και ο βασικότερος είναι πως είτε πειραματίζεσαι για πρώτη φορά με μία συνταγή, είτε φτιάχνεις ένα πιάτο που αγαπάς, δεν θα έχεις άγχος για το τελικό αποτέλεσμα.

Με λίγα λόγια, θα σε βοηθήσει να ετοιμάζεις τα πιο τέλεια γλυκά και αλμυρά πιάτα, εύκολα και γρήγορα. Είναι, δηλαδή, ό,τι χρειάζεσαι για τα σπιτικά τραπεζώματα και δη, τα γιορτινά, όπως εκείνα του Πάσχα που πλησιάζει!

Ας περάσουμε όμως στις λεπτομέρειες, δηλαδή στα στοιχεία-«κλειδιά» που κάνουν τη συγκεκριμένη Κουζινομηχανή της σειράς Titanium Chef Baker XL, να ξεχωρίζει -και σου έχουμε μερικά πολύ σημαντικά σημεία, στα οποία αξίζει να σταθείς!

#1 Ζυγίζει με ακρίβεια τα υλικά: Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές συσκευές στην κουζίνα σου για να ετοιμάσεις άψογα μία συνταγή. Αρκεί να έχεις την Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL της Kenwood με την ενσωματωμένη ζυγαριά για εύκολο και γρήγορο ζύγισμα απευθείας μέσα στον κάδο, στα εξαρτήματα υψηλής ταχύτητας και στο πάνω μέρος της συσκευής. Ναι, μαζί της θα αναμείξεις, αλλά και θα ζυγίσεις με ακρίβεια τα υλικά (και χωρίς ακαταστασία). Και επειδή το ζύγισμα είναι το βασικό στοιχείο πίσω από την επιτυχία πολλών συνταγών, καταλαβαίνεις γιατί αυτό το feature είναι τόσο σημαντικό.

#2 Σε βοηθά να εξοικονομείς χώρο και χρόνο: Με δύο ανοξείδωτους κάδους χωρητικότητας 7L και 5L, που αποθηκεύεται ο ένας μέσα στον άλλο, η συγκεκριμένη κουζινομηχανή θα σε βοηθά να εξοικονομείς χώρο στον πάγκο της κουζίνας σου, να περιορίζεις την ακαταστασία κατά την προετοιμασία μιας συνταγής, αλλά και να κερδίζεις χρόνο, αφού σου επιτρέπει να ετοιμάζεις τις πιο λαχταριστές δημιουργίες, χωρίς διακοπές.

#3 Θα έχεις το πιο τέλειο και αφράτο αποτέλεσμα: Με τέσσερις ειδικά σχεδιασμένους ανοξείδωτους αναδευτήρες, αναδευτήρα Κ, χτυπητήρι, γάντζο ζύμης και αναδευτήρα flexi- η Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL σου δίνει τη δυνατότητα να αναμιγνύεις, να χτυπάς και να ζυμώνεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Μάλιστα, η πλανητική κίνηση που διαθέτουν οι αναδευτήρες της κουζινομηχανής, επιτρέπει στο μίγμα των υλικών να μην χάνει τον αέρα του και να παραμένει αφράτο. Στα plus της συσκευής θα συμπεριλάβουμε και την ελαφριά κεφαλή LightLift™, η οποία με το πάτημα ενός κουμπιού ανασηκώνεται ελαφρά, ώστε να προσθέτεις εύκολα τα υλικά σου!

#4 Σου δίνει αμέτρητες δυνατότητες παρασκευής: Πέρα από τους αναδευτήρες που διαθέτει, βέβαια, η Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL μπορεί, επίσης, να δεχτεί περισσότερα από 25 εξαρτήματα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι με αυτήν θα μπορείς να ετοιμάζεις εύκολα και γρήγορα όποια συνταγή θέλεις, προσαρμόζοντας τη συσκευή στις δικές σου ανάγκες. Διάλεξε ανάμεσα σε αρτοπαρασκευαστή ζυμαρικών, μπλέντερ, κρεατομηχανή κόφτης/τρίφτη, αποχυμωτή και πολλά ακόμα.

#5 Θα απογειώνεις τις συνταγές σου με τον πιο tech τρόπο: Πέρα από ένα μαγειρικό πολυεργαλείο, η συγκεκριμένη κουζινομηχανή είναι ταυτόχρονα και μία πολύ «έξυπνη» φίλη για κάθε μαγείρισσα. Και αυτό διότι διαθέτει και ένα ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ ChefMotor™ με 10 ταχύτητες, για απόλυτο έλεγχο!

#6 Έρχεται με εγγύηση δέκα ετών: Μία καλή κουζινομηχανή αποτελεί μία επένδυση για κάθε σπίτι. Ωστόσο, όταν γνωρίζεις πως θα την πάρεις στα χέρια σου και με μία πολύ καλή εγγύηση, τότε μπορείς να νιώθεις πιο ήρεμη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Κουζινομηχανή Kenwood Titanium Chef Baker XL, η οποία διαθέτει 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ!

Μην το σκέφτεσαι άλλο, λοιπόν! Ώρα να πατήσεις το send στην ομαδική συνομιλία και να προσκαλέσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι, για να απολαύσετε μαζί ένα λαχταριστό ανοιξιάτικο ή πασχαλινό γεύμα. Με την Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL της Kenwood, άλλωστε, θα έχεις δίπλα σου τον προσωπικό σου βοηθό και θα γνωρίζεις εκ των προτέρων, ότι θα ολοκληρώσεις με επιτυχία και χωρίς άγχος και ακαταστασία κάθε foodie δημιουργία.

Γιατί η Kenwood μπορεί να κάνει τα πάντα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό