17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αγανακτισμένοι οι συγγενείς θυμάτων για την καθυστέρηση εύρεσης του μαύρου κουτιού

Ειδήσεις Ελλάδα

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, για την καθυστέρηση εύρεσης του μαύρου κουτιού.

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί τις οικογένειες 20 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υποβάλει  μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπεύθυνου, «είτε φυσικού προσώπου, είτε πολιτικού προσώπου που ευθύνεται γι’ αυτές τις εγκληματικές πράξεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Όπως είναι γνωστό, εκπροσωπώ 100 και πλέον συγγενείς 20 θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους, λόγω της εγκληματικής συμπεριφοράς φυσικών προσώπων, τα οποία έχουν σχέση με το υπουργείο Συγκοινωνιών – Μεταφορών, την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και την ιταλική Hellenic Train.

Με αγανάκτηση, χθες, πληροφορήθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων και εγώ προσωπικώς, ότι, με καθυστέρηση μηνών, ανακαλύφθηκε, στην περιοχή του δυστυχήματος, το “μαύρο κουτί” του τρένου.

Τέμπη: Βρέθηκε το «μαύρο» κουτί της αμαξοστοιχίας Intercity

Είμαι βέβαιος ότι η Εισαγγελία της Λάρισας θα διατάξει αμέσως έρευνα για το ποιοι ευθύνονται γι’ αυτή την εγκληματική συμπεριφορά, η οποία είχε ως αποτέλεσμα, ο εφέτης ανακριτής και η Δικαιοσύνη γενικότερα, να μην έχουν στην διάθεσή τους αυτό το ιδιαίτερα σοβαρό στοιχείο.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας μπάζωσε σε μια νύχτα τον ευρύτερο χώρο του τραγικού δυστυχήματος, μου δίνει την αφορμή να σκέφτομαι σοβαρά την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπεύθυνου, είτε φυσικού προσώπου, είτε πολιτικού προσώπου που ευθύνεται γι’ αυτές τις εγκληματικές πράξεις».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό