17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη με λίγες εξαιρέσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τετάρτη (20/3), κυρίως στα δυτικά και τα νότια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ βροχές και κατά τόπους καταιγίδες αναμένονται στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, ωστόσο σταδιακά ο καιρός κι εκεί θα βελτιωθεί.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και κατά τόπους στην Κρήτη. Τα φαινόμενα σταδιακά και προς το μεσημέρι στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια, με πιθανότητα για ασθενείς βροχές κατά τόπους στην Πελοπόννησο το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια τμήματα της χώρας και στα ανατολικά ηπειρωτικά, όπου θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, ωστόσο προς το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί και θα υπάρχουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό