27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Αήττητος Νταμπλούχος και 18ο σερί πρωτάθλημα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αυλαία «έπεσε» στο πρωτάθλημα γυναικών με την ομάδα του ΠΑΟΚ να επικρατεί επί της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης με 3-0. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αρκαδική ομάδα καθώς «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Με πανέμορφο γκολ της Γιαννακά στο 28’ και αυτογκόλ της τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γρηγοριάδου, στο 44’ να γράφει το 2-0, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά, η επιθετικός του ΠΑΟΚ, Τζούρτζεβιτς, μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 86’ σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Με την νίκη αυτή οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν αήττητοι το πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την κατάκτηση του κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες, πανηγύρισαν ένα ιστορικό αήττητο νταμπλ.

Αυτό ήταν το 6 ο Νταμπλ ,για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, στην ιστορία του συλλόγου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με το φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έφτασε στις 18 συνεχόμενες κατακτήσεις του συγκεκριμένου τίτλου(2005-2024) και 19 συνολικά δείχνοντας την διαχρονική δυναμική και ανωτερότητα που έχει σαν ομάδα.

Τις εντυπώσεις φυσικά εκτός από την κατάκτηση του τροπαίου και τους πανηγυρισμούς, έκλεψε η είσοδος της 13χρονης Μπουρονίκου που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Οι αρχικές εντεκάδες των ομάδων:

ΠΑΟΚ, Θεοδωρίδης: Νεχάους, Γκούνι, Κιουρεχίδου, Κοσκερίδου, Δοϊρλάνη, Μίτκου,Χαλατσογιάννη, Χέλμβαλ, Γιαννακά, Τζούρτζεβιτς, Παπαδοπούλου

Αστέρας Τρίπολης, Κνέζεβιτς: Γρηγοριάδου, Μελλίσσου, Φιγκέιρας, Τζαφέρη, Καραγιάννη,Μοσκοφίδου, Δρακωνάκη, Γούλα, Μεντόζα, Φακίνου, Μπάσκα

Δημήτρης Καραγιάννης

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό