16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ίσως και σήμερα αίσιο τέλος με Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξελίξεις αναμένονται ίσως και σήμερα στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, αφού οι συζητήσεις του Κορδόν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι στην τελική ευθεία. Φήμες για άφιξή του τις επόμενες μέρες

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να βγει «λευκός καπνός» από τις συζητήσεις του Αντόνιο Κορδόν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ επί ισπανικού εδάφους. Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής έχει προχωρήσει αρκετά στις λεπτομέρειες με τον συμπατριώτη του προπονητή, ο οποίος είναι ο «εκλεκτός» για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η υπόθεση, όπως ενημέρωσε από χθες και ο Κώστας Νικολακόπουλος, είναι στην τελική της ευθεία και ίσως μέσα στην ημέρα έχουμε εξελίξεις.

Μάλιστα, η εφημερίδα «Φως των Σπορ» σημειώνει πως δεν πρέπει να προκαλέσει έκπληξη αν ολοκληρωθούν σήμερα οι επαφές των δύο ανδρών στην Ισπανία και μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε την άφιξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Ελλάδα.

Άλλωστε, από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να επιστρέφουν οι προπονητές και οι φροντιστές της ομάδας στον Ρέντη για τις ετοιμασίες για την επόμενη σεζόν.

Στα μεταγραφικά, ο Κορδόν έχει καταρτίσει μία λίστα από αρκετούς παίκτες, καθώς γνωρίζει τα κενά της ομάδας, και σίγουρα θα έχει γίνει κουβέντα και για αυτό με τον Ισπανό τεχνικό που μοιάζει να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας σε λίγες μέρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό