19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ίντερ: Προχωράνε τα σχέδια για νέο γήπεδο χωρητικότητας 70 χιλιάδων θέσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην περιοχή που θα χτιστεί το νέο γήπεδο χωρητικότητας 70 χιλιάδων θέσεων φαίνεται πως κατέληξε η Ίντερ, η οποία έχει βάλει μπρος τα σχέδια για το νέο της σπίτι.

Τα σχέδια για νέα κοινή ποδοσφαιρική «στέγη» που θα φιλοξενούσε τους αγώνες των Μίλαν και Ίντερ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στο παρελθόν, με τις δυο ομάδες πλέον να προχωρούν σε νέα πλάνα.

Ο περίφημος «Καθεδρικός» άλλωστε δεν θα χτιστεί ποτέ μετά από την άρνηση της ιταλικής κυβέρνησης να γκρεμίσει το «Σαν Σίρο» για λόγους πολιτισμικής κληρονομιάς, γεγονός που ανάγκασε τις δυο ομάδες να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και να αναδιαμορφώσουν τη στρατηγική τους.

Όπερ σημαίνει πως πλέον μιλάμε για δυο διαφορετικές έδρες, με την περίπτωση της Ίντερ να εμφανίζεται πιο προχωρημένη. Σύμφωνα άλλωστε με το τελευταίο δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport», οι Νερατζούρι έχουν κατασταλάξει στην περιοχή που θα χτιστεί το γήπεδο χωρητικότητας 70 χιλιάδων θέσεων.

Ο λόγος για τον δήμο του Ροτσάνο, το οποίο απέχει περίπου εννιά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη του Μιλάνου. Σύμφωνα μάλιστα με την CEO των Νερατζούρι, Αλεσάντρο Αντονέλο, το νέο γήπεδο θα επηρεάζει και τη γειτονική κοινότητα, Ασάγκο, η οποία έχει ενημερωθεί με τη σειρά της για τα πλάνα της Ίντερ για τη νέα της «στέγη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό