21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ήττα στο Καραϊσκάκη – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, καθώς ηττήθηκε με 1-2.

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν στο 4′ ο Τσούμπερ έκανε το σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή και μπλόκαρε ο Πασχαλάκης. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά και ανάγκασε την ΑΕΚ σε αρκετά λάθη, χωρίς όμως να τα εκμεταλλευτεί. Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1, όταν ο Άμραμπατ «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ και ο Γκαρσία με το κεφάλι άνοιξε το σκορ. Στο 38′ ο Άμραμπατ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκαρσία πήρε την κεφαλιά και ο Τσούμπερ από κοντά με πλασέ σημείωσε το 0-2.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στη συνέχεια και στο 44′ μείωσε σε 1-2, όταν οι Ναβάρο, Φορτούνης συνεργάστηκαν ωραία ο τελευταίος έκανε την κάθετη πάσα με τον Μασούρα να βγαίνει τετ α τετ και να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και κυνήγησε την ισοφάριση, την οποία άξιζε όπως και ακόμη περισσότερα. Στο 52′ ο Μασούρας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και μπλόκαρε ο Στάνκοβιτς, ενώ στο 68′ ο Μασούρας σκόραρε μετά από ωραία μπαλιά του Καμαρά. Όμως ο Σλοβάκος διαιτητής Μαρέφκα σφύριξε χέρι στον σκόρερ Μασούρα, φάση την οποία είδαν και στο VAR και έμεινε το 1-2. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 73′, ο Κάλενς ανέτρεψε τον Ναβάρο μέσα στην περιοχή όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 79′ ο Φορτούνης «γέμισε» από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπιανκόν έκανε την προβολή και η μπάλα πήγε ελάχιστα άουτ.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+7′ ο Φορτούνης έκανε το μακρινό σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ και έτσι έμεινε το 1-2 στο ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κ. Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα (83′ Ρίτσαρντς), Καμαρά (83′ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Φορτούνης, Μασούρας, Ποντένσε (83′ Μαρτίνς), Ναβάρο.

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς (90+1′ Μήτογλου), Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (84′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (90+1′ Φερνάντες), Πινέδα, Τσούμπερ (90+1′ Πόνσε), Γκαρσία (77′ Γιόνσον).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό