19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ήττα με πέναλτι στην Καλαμάτα για τον Ολυμπιακό Κ23 – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός Κ23 στο εκτός έδρας ματς με την Καλαμάτα, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να φτάνουν στην επίτευξη του γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ.

Η καλύτερη στιγμή για τον Ολυμπιακό Κ23 ήταν στο 19′ της αναμέτρησης, όταν ο Μπρίνιτς έκανε το μακρινό σουτ με τον τερματοφύλακα Κοβάλ να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Μπαράλες στο 61′ διεκδίκησε μέσα στην περιοχή την μπάλα σε σέντρα από τ’ αριστερά και ενώ στη φάση υπήρχε επιθετικό φάουλ του έμπειρου επιθετικού στον Μαυρουδή, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα του πέναλτι δίνοντας την ευκαιρία στην Καλαμάτα για να προηγηθεί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες και στο 62′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 1-0.

Η Καλαμάτα στο 80′ είχε δοκάρι σε σουτ του Κωτσόπουλου, ενώ στο 88′ ο Αποστολόπουλος έκανε από τ’ αριστερά τη σέντρα-σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στη μικρή περιοχή, εκεί όπου Μπα και Βλαχομήτρος δεν κατάφεραν να τη σπρώξουν στα δίχτυα για την ισοφάριση. Έτσι έμεινε το 1-0 και η Καλαμάτα πήρε τους τρεις βαθμούς.

Καλαμάτα (Α. Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε (59′ Τάτος), Κοζορώνης, Ματέους (46′ Κατάλντι), Ελιβέλτο (71′ Κωτσόπουλος), Πασάς, Μπαράλες (84′ Κωνσταντινόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ23 (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (84′ Αποστολόπουλος), Κεραμίδας (72′ Παπακανέλλος), Μαυρουδής (72′ Σγουρός), Μπρίνιτς, Ι. Ιμπαγάσα (64′ Κεϊτά), Σαπουντζής (84′ Πινακάς), Αργυρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό