20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ήττα (και) από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα εντός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό, που εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έχασε από τη Μακάμπι, στο ΟΑΚΑ, με 95-83.

Οι «πράσινοι» έχουν ρεκόρ 7-18 και τους απομένουν τρία παιχνίδια στη διοργάνωση, ενώ η ομάδα του Ισραήλ έφτασε στo 14-11 και συνεχίζει να ελπίζει στην κατάληψη της πέμπτης θέσης.

Ο Παπαπέτρου επέστρεψε στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και έπαιξε για σχεδόν μισή ώρα (29΄44΄΄) έχοντας 17 πόντους και 4 ασίστ. Κορυφαίος γις την ελληνική ομάδα ο Νέντοβιτς, που τελείωσε με 21 πόντους.

Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος έκανε ο Μαντζούκας (11 πόντοι με 3/3 τρίποντα και 1/1 δίποντο). Οι Γουίλιαμς (17π., 6 ριμπ.), Νάναλι (15π., 8 ριμπ.) και Ρέινολντς (17π., 9 ριμπ.) ήταν οι κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους.

Η Μακάμπι πήρε προβάδισμα από την αρχή, ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρήκε απαντήσεις και έφτασε να προηγηθεί με 24-17 λίγο πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ανοίξουν τη διαφορά λίγο πριν από την ανάπαυλα, ξεφεύγοντας με 55-46 καθώς σούταραν με ποσοστό άνω του 60% εντός παιδιάς.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο με τη Μακάμπι να ξεφεύγει και πάλι στο φινάλε του δεκαλέπτου ανεβάζοντας για πρώτη φορά τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (58-70).

Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, μειώνοντας ως και το 74-79 στα μέσα του δεκαλέπτου. Η Μακάμπι όμως σημαδεύοντας τους ψηλούς της διατήρησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη με 95-83.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό