20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Ήταν δύσκολος αγώνας, αλλά παίξαμε τέλεια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το τρίποντο από την έδρα του Πανσερραϊκού, επικρατώντας 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται τώρα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League,  ισοβαθμώντας με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης υποστήριξε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο, όμως, οι παίκτες του διαχειρίστηκαν τέλεια. Ακόμη, αναφέρθηκε και στον Μαροκινό σκόρερ που ήρθε από τον πάγκο, αναφέροντας ότι όλοι οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή βοήθησαν την ομάδα για να κερδίσει. 

Για το ματς: «Περιμέναμε μια καλά οργανωμένη ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω το παίξαμε τέλεια. Χρειάστηκε να έχουμε υπομονή και επιμονή για να βρούμε τις ευκαιρίες και το κάναμε».

Για τον Ελ Αραμπί: «Ευτυχώς για εμάς όλοι οι παίκτες που βάλαμε από τον πάγκο βοήθησαν. Βοήθησε ο Ελ Αραμπί και χθες και σήμερα, αλλά όχι μόνο αυτός. Όλοι οι παίκτες είναι εδώ για να βοηθήσουν να κερδίσουμε».

Για το τρίποντο: «Είναι σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε σήμερα. Πάντα σημαντικό είναι να το κάνουμε, όπως και με τον Ατρόμητο. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι και το επόμενο για μας. Θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό