22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ήταν ανθρώπινο λάθος του διαιτητή»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», αλλά το παιχνίδι έχει κεντρίσει τα βλέμματα για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, στο 20ο λεπτό και ενώ οι «κανονιέρηδες» προηγούταν 1-0 χάρις στο γκολ του Γκάμπριελ, ο Μάρτιν Έντεγκαρντ, έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Ο διαιτητής δεν έδωσε ποτέ πέναλτι, ενώ, ούτε το VAR επενέβη.

Η Επιτροπή Διαιτησίας του αγγλικού ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση και χαρακτήρισε ανθρώπινο λάθος του διαιτητή το ότι δεν δόθηκε πέναλτι και τόνισε ότι το VAR έπρεπε να είχε παρέμβει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της PGMOL:

«Η PGMOL αναγνωρίζει ότι έγινε ένα σημαντικό ανθρώπινο λάθος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ. Το χέρι του Μάρτιν Έντεγκαρντ κρίθηκε λανθασμένα από την ομάδα των διαιτητών του αγωνιστικού χώρου, κάτι που δεν έμοιαζε καθαρό προφανές λάθος εκείνη την ώρα, συνεπώς το VAR δεν παρενέβη. Εκ των υστέρων, αυτό ήταν ένα καθαρό και προφανώς λάθος και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι με παρέμβαση του VAR, ωστόσο το VAR δεν παρενέβη.

Η PGMOL θα διεξαγάγει μια ολοκληρωμένη έρευνα στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το λάθος. Η PGMOL α επικοινωνήσει άμεσα με τη Λίβερπουλ στην ολοκλήρωσή της (σ.σ. έρευνας), όπου θα αναγνωρίσει το λάθος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό