18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ήρθε για τον Παναθηναϊκό ο Σπόραρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς καθυστέρηση αφίχθη στην Αθήνα ο Σλοβένος διεθνής επιθετικός Αντράζ Σπόραρ, που θα ενισχύσει την επίθεση του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στις πρώτες κουβέντες του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δήλωσε ευτυχής για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του κι έτοιμος να βοηθήσει τους «πράσινους» στην επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής που είμαι εδώ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Έχει μείνει καιρό μακριά από το πρωτάθλημα. Είμαι εδώ για να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του», είπε.

Ο Σπόραρ δήλωσε έτοιμος για τις αναμετρήσεις του Conference League με τη Σλάβια Πράγας. «Είμαι έτοιμος, έχω παίξει δυο φορές απέναντι στη Σλάβια κι έχω βάλει δυο γκολ εναντίον τους», υπογράμμισε.

Στον Παναθηναϊκό, ο Σλοβένος θα έχει για συμπαίκτες δύο συμπατριώτες του, τους Τσέριν και Βέρμπιτς. «Ο καθένας θα φέρει κάτι από την πλευρά του και θα προσφέρει ό,τι έχει. Ανυπομονώ να τους συναντήσω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου», σχολίασε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό