20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ήρθαν σε συμφωνία Παναθηναϊκός και Φενέρ, έρχεται Ελλάδα ο Ακαϊντίν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την δεύτερή του μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μετά τον Δημήτρη Λημνιό, με τον Σαμέτ Ακαϊντίν να έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο (13/01), ώστε να υπογράψει στο συμβόλαιό του.

Το ρεπορτάζ του Ερτάν Σουτζούν επαληθεύτηκε και ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός θα έρθει ως δανεικός στους «πράσινους». Εντούτοις, το ρεπορτάζ του φαίνεται πως είχε κι ένα μικρό… λάθος, αφού προβλέπεται πως θα υπάρχει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιό του για τον Παναθηναϊκό!

Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει πολλές φορές πως οι δύο μεριές είχαν συμφωνήσει και πως η ομάδα ήταν σε επικοινωνία με τη Φενερμπαχτσέ για τις λεπτομέρειες του deal και πλέον είναι η συμφωνία είναι οριστική! Ο Ακαϊντίν θα έρθει στη χώρα μας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/01), ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τους «πράσινους».

Ο λόγος πίσω από την μεταγραφή του Σαμέτ Ακαϊντίν

Ο Ακαϊντίν έχει φέτος αγωνιστεί μόλις 10 φορές στο πρωτάθλημα, ενώ η επιλογή της «Φενέρ» να υπογράψει στο κλαμπ ο Λεονάρντο Μπονούτσι ελαχιστοποιεί τις πιθανότητές του να παίζει βασικός. Ο Τούρκος αμυντικός επιθυμεί να λάβει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να θέσει δυνατή υποψηφιότητα για την Εθνική του ομάδα για την αποστολή στο EURO 2024.

Υπενθυμίζεται πως εφόσον η Ελλάδα περάσει μέσω της διαδικασίας των play-off εκεί, στην 1η αγωνιστική των ομίλων θα τεθεί αντιμέτωπη με την Τουρκία.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται πως εντός των επόμενων ημερών ο Παναθηναϊκός θα κλείσει έναν ακόμη στόπερ, πρωτοκλασάτο για βασικό μάλιστα, ο οποίος δηλαδή θα υπολογίζεται μακροπρόθεσμα να διεκδικήσει τη θέση από τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό