17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ήρα στον Κριό: Τι δείχνει για τη σχέση ή το γάμο σου;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πάθος είναι κύριο στοιχείο του Κριού και ο/η ιδανικός σύντροφος πρέπει να το έχει άφθονο

Η Ήρα (Juno), όπως αναφέραμε, συνδέεται με τη ζήλια, τον φθόνο, την οργή και, γενικά, συνδέεται με τη στάση μας στην ερωτική σχέση, τη στάση στο γάμο, που συνήθως είναι λογική κατάληξη αυτής της σχέσης, τη στάση απέναντι στο σύντροφο και δείχνει πώς είναι για μας ο «ιδεατός» σύντροφος, πώς θέλουμε τη σχέση και επίσης το πώς διαχειριζόμαστε την απόρριψη ή ακόμα και την εξαπάτηση.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς λειτουργεί στον επιθετικό, παρορμητικό, ενθουσιώδη και θυελλώδη Κριό, το ζώδιο που κυβερνάται από τον «πολεμικό» Άρη.

Το πάθος είναι συστατικό στοιχείο του Κριού, άλλωστε το κόκκινο, το χρώμα του πάθους, είναι και το χρώμα του, γι’ αυτό και όλα τα πάθη είναι αρκετά έντονα σ’ αυτό το ζώδιο (όχι όμως τόσο έντονα, όσο είναι στο άλλο «Αρειανό» ζώδιο, το Σκορπιό). Γι’ αυτό και η ζήλια θα είναι έντονη, σχεδόν φορτική και λόγω του παρορμητικού χαρακτήρα του ζωδίου, θα εκδηλώνεται άμεσα και, μερικές φορές, ακόμα και επιθετικά ή βίαια. Φυσικά η ζήλια (όπως και η οργή) δε θα έχουν ιδιαίτερη διάρκεια, όπως στα ζώδια του σταθερού σταυρού (Σκορπιός, Ταύρους, Λέων, Υδροχόος)…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό