20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Ήξερα για Ferrari-Χάμιλτον προτού ανανεώσω το συμβόλαιό μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεταγραφική «βόμβα» των τελευταίων ετών, είναι αυτή ανάμεσα σε Ferrari και Λιούις Χάμιλτον. Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σίγουρα περιμένουν με ανυπομονησία το 2025, όπου ο Βρετανός πιλότος θα αφήσει μετά από πολλά χρόνια τη Mercedes. Ο Σαρλ Λεκλέρ, που είναι ο «μπροστάρης» της Ferrari, ανέφερε ότι ήξερε για τις συζητήσεις της ομάδας του με τον Χάμιλτον, προτού ο ίδιος ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Οπότε, χρειάζεται χρόνος. Και ήξερα για αυτές τις συζητήσεις πριν υπογράψω τη δική μου συμφωνία. Έτσι, δεν ήταν έκπληξη για μένα.

Ο Λιούις είναι ένας εκπληκτικός οδηγός, ο πιο επιτυχημένος της ιστορίας και με πολλή εμπειρία επίσης, την οποία θα φέρει στην ομάδα και προφανώς και σε ένα, που είναι καλό. Όμως, με τον Κάρλος ήταν σπουδαία και έχουμε άλλη μία χρονιά μαζί για να προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή δουλειά.

Όχι, αυτό δεν άλλαξε τίποτα στις δικές μου συζητήσεις διότι, και πάλι, αφοσιώνομαι στον εαυτό μου και σε ό,τι είναι καλό για μένα. Δεν υπήρξε καμία αλλαγή στις δικές που απαιτήσεις ή οτιδήποτε. Αυτό δεν ήταν μέρος των δικών μου συζητήσεων. Νομίζω, πάντως, ότι η ομάδα επέλεξε να έχει διαφάνεια ώστε να μην το μάθω κι εγώ εκ των υστέρων. Και πάλι, δεν άλλαξε τίποτα για μένα.

Είχαμε συζητήσεις με τον Λιούις, ειδικά μετά από τις ανακοινώσεις, όταν όλα έγιναν επίσημα. Αλλάξαμε μηνύματα φυσικά. Είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής με τόση εμπειρία και επιτυχία, οπότε έχει πάντοτε ενδιαφέρον να έχεις έναν νέο οδηγό δίπλα σου στην ομάδα, διότι μαθαίνεις διαφορετικούς τρόπους να δουλεύεις, να οδηγείς, και ειδικά όταν αυτός είναι επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό