15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

‘Ήμασταν ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

SPORT24.GR
11.01.2024 | 23:07

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πορτογαλία για τη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ 2024 στο “Ολιμπιαχάλε”, Μόναχο | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024
2024/MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Γιώργος Ζαραβίνας υποστήριξε ότι η Εθνική Ελλάδας μπλόκαρε μόλις για λίγα λεπτά, όμως αυτά ήταν αρκετά για να την οδηγήσουν στην ήττα στο ντεμπούτο της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησε έπειτα από τον ιστορικό αγώνα με την Πορτογαλία, τον πρώτο της σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών.

“Νομίζω ότι για 40-42 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα με κάποια μικρά κακά διαστήματα που είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Καταφέραμε να επιστρέψουμε δύο φορές στο παιχνίδι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε κάποιες μπάλες, και μαζέψαμε το σκορ μέχρι την ισοπαλία και φαινόταν ότι ήμασταν μέσα στο παιχνίδι”, δήλωσε αρχικά.

“Το κακό διάστημα έχει να κάνει με την επίθεση. Δεν είχαμε την απαραίτητη συνέχεια στο παιχνίδι μας ενδεχομένως λόγω ενθουσιασμού είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας Η Πορτογαλία παρά το γεγονός ότι δεν έβρισκε λύση, επέμενε με αποτέλεσμα εμείς να δώσουμε εύκολες μπάλες. Ξέφυγε στο σκορ ο αντίπαλος και από εκεί και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε”.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πορτογαλίας για τη νίκη και στην ομάδα μας συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεν είχαμε την απαραίτητη διάρκεια και αδικήσαμε τον εαυτό μας. Αυτά τα παιχνίδια θα μας κάνουν καλύτερους για τη συνέχεια. Θα δούμε τι λάθη έχουν γίνει και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι και με μεγαλύτερη διάρκεια στα επόμενα παιχνίδια”.

σχετικα αρθρα

Πορτογαλία – Ελλάδα 31-24: Ιστορικό ντεμπούτο σε Ευρωπαϊκό χάντμπολ με ήττα στην πρεμιέρα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό