21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ήλιος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αλλαγές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια γύρω μας, έχουν αλλάξει την Κοσμοθεωρία μας, και μας έχουν ωθήσει να γίνουμε πιο αυστηροί απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις. Η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας, θα μας κάνει ακόμα πιο αυστηρούς.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό και στην αλλαγή της ενέργειας θα παίξει ο Ήλιος, ο οποίος θα κάνει την είσοδο του  στο ζώδιο του Υδροχόου στις 20/01 στις 04:39 π.μ., και μέχρι τις 18/02 στις 18:42 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σταθερό και Αέρινο ζώδιο του Υδροχόου, η αναζήτηση της αλήθειας, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο, θα μας κάνει πιο αυστηρούς και πιο αποστασιοποιημένους απέναντι σε άτομα και καταστάσεις, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές δράσεις μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, στις οποίες θα για άλλη μια φορά θα αναδειχθεί η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση μας. Επίσης, θα έχουμε και θετικά νέα σε θέματα που αφορούν την επιστήμη και την τεχνολογία.

Η φετινή γενέθλια χρονιά των Υδροχόων, είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από την αυστηρή επιτήρηση του Κρόνου, ο οποίος απαιτεί συνέπεια και προσπάθεια, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου εξακολουθεί να προκαλεί ανατροπές και να πιέζει για αλλαγές, τους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς).

Ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγοί) τα οποία θα έχουν την ενέργεια αλλά και τις ευκαιρίες να αναπτύξουν τα σχέδια τους αλλά και να σχεδιάσουν τα επόμενα τους βήματα, ενώ θετική για την κοινωνική τους ζωή και τις σχέσεις τους  θα είναι για τους Κριούς και τους Τοξότες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

Στις 23/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή (3ο 23’), ευνοεί την επικοινωνία, ωστόσο, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις στις υποθέσεις που απασχολούν τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 30/01 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό (10ο 52’), θα δημιουργήσει απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Την 01/02 η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου (12ο 19’), θα ωθήσει να προχωρήσουν με σοβαρότητα και σωστή οργάνωση σε νέα ξεκινήματα, τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.
Στις 04/02 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο (15ο 56’), θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους, και να αναλάβουν νέες ευθύνες, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 16/02 η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα (27ο 59’), θα ωθήσει να ξαναδούν με σοβαρότητα τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών, Υδροχόων) στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η παρουσία  του Ήλου στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει για τον : 

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος  ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα  σας ωθήσει να ξαναδείτε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, ενώ θα έχετε και αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να επεκτείνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο ή να γίνεται μέλος μιας ομάδας η οποία έχει έντονη κοινωνική δράση. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τις φιλοδοξίες σας θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε νέους στόχους και προτεραιότητες στην καριέρα σας, για τους οποίους είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτοιμοι για τα επόμενα σας βήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα νέα σχέδια σας, και να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό την υλοποίηση τους. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τις Νομικές σας υποθέσεις ή με γραφειοκρατικά ζητήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με την οργάνωση ενός ταξιδιού. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο ψυχολογική είναι  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να ξαναδείτε τις οικονομικές σας συνεργασίες, αλλά και τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε με τον σύντροφο σας, και να προχωρήσετε στην τακτοποίηση τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τους κρυμμένους σας φόβους και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις θα ρίξετε το βάρος σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τη σχέση σας με τους συνεργάτες σας, με τους οποίους είναι πιθανό να είστε και αρκετά αυστηροί, ενώ από την άλλη πλευρά, οι νέες συνεργασίες που θα ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Σε προσωπικό επίπεδο, η σχέση σας με τον σύντροφο σας θα σταθεροποιηθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με αρκετό άγχος, καθώς οι ευθύνες που έχετε αναλάβει είναι πολλές και ο χρόνος σας περιορισμένος. Σε ότι αφορά τον εαυτό σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία και την διατροφή σας, και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Πιο ανάλαφροι και έτοιμοι να περάσετε όμορφα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω σας τους ενδοιασμούς, και τις αμφιβολίες και να ξεκινήσετε την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφα με τους φίλους σας, θα διασκεδάσετε, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, και φυσικά είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα νέο έρωτα στην ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα σας απασχολήσουν  αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη προσοχή με τα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ κάτω από το μικροσκόπιο θα μπουν και οι σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονη κινητικότητα θα βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινή σας ζωή, αφού από την μια πλευρά θα έχετε αρκετές επαφές και μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και τα θέματα των κοντινών σας προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας, και με χαρά θα δείτε τα οικονομικά σας να σταθεροποιούνται. Ενώ στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι πιθανό να μπερδέψετε την προστασία με την κτητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιο σημαντική περίοδος του χρόνου  ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας , σας φέρνει στο επίκεντρο των αλλαγών και των γεγονότων. Η φετινή περίοδος των γενεθλίων σας, απαιτεί από εσάς να είστε συνεπείς σε ότι και αν κάνετε, ενώ θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας και για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος παρασκηνίου αλλά και έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους  Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά, στην προσπάθεια σας να κάνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, γεγονός που σας αγχώνει. Επίσης, θα πρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό