16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ήλιος με τοπικές βροχές την Πέμπτη (28/03)

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Πέμπτη, σε όλη τη χώρα αναμένονται αρχικά πιο αυξημένες νεφώσεις, με λίγες βροχές κατά τόπους και κυρίως μέχρι το πρωί στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Ωστόσο, τα φαινόμενα αρχικά στα δυτικά και γρήγορα προς το μεσημέρι και στα υπόλοιπα θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα περιοριστούν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ και σταδιακά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, όπου θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αρχικά πιο αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι νωρίς το πρωί και ιδιαίτερα στα ανατολικά του νομού, ωστόσο, γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, αρχικά νότιοι-νοτιοανατολικοί και βαθμιαία δυτικοί-βορειοδυτικοί.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά πιο αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο, σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό