22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ήλιος και άνοδος θερμοκρασίας την Πέμπτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Πέμπτη, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα, ενώ μόνο στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη οι νεφώσεις θα είναι πιο πυκνές από το μεσημέρι και θα σημειωθούν πρόσκαιρες και ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν στα νοτιοανατολικά τμήματα του από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ ενώ στα υπόλοιπα τμήματα του αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 18 βαθμούς και τοπικά στα κεντρικά και τα νότια τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό